Now Reading
Au fost anuntate nominalizarile la Oscar pentru 2017!

Au fost anuntate nominalizarile la Oscar pentru 2017!

Cele mai mediatizate premii din industria cinematografica americana au intrat in linie dreapta la Hollywood, prin anuntarea nominalizarilor la Oscar 2017. Evenimentul a avut loc la Dolby Theatre din Hollywood, dar fara prezenta jurnalistilor, fiind transmis LIVE pe canalul de Youtube al organizatorilor.
Nominalizarile la premiile Oscar 2017 au fost prezentate de artisti laureati sau nominalizati in anii anteriori – Jennifer Hudson, Brie Larson, Emmanuel Lubezki, Jason Reitman si Ken Watanabe.
Musicalul romantic “La La Land” a fost nominalizat la un numar record de premii Oscar, nu mai putin de 14, a anuntat Academia americana de film. Actorii principal din film, Ryan Gosling si Emma Stone, au fost nominalizati pentru cele mai bune roluri principale masculin si feminin.
In topul nominalizarilor urmeaza “Arrival”, cu Amy Adams, si “Moonlight”, o drama privind viata unui tanar homosexual de culoare, cu cate opt nominalizari fiecare.

Lista nominalizarilor la premiile Oscar 2017

-? Cel mai bun film: Arrival, La La Land, Lion, Moonlight si Silence.
-? Cel mai bun actor intr-un rol principal: Casey Affleck (Manchester by the Sea), Andrew Garfield (Hacksaw Ridge),
Ryan Gosling (La La Land), Viggo Mortensen (Captain Fantastic) si Denzel Washington (Fences).
-? Cel mai bun actor in rol secundar: Mahershala Ali (Moonlight), Jeff Bridges (Hell or High Water), Lucas Hedges (Manchester by the Sea), Dev Patel (Lion) si Michael Shannon (Nocturnal Animals).
-? Cea mai buna actrita intr-un rol principal: Isabelle Huppert (Elle), Ruth Negga (Loving), Emma Stone (La La Land), Natalie Portman (Jackie) si Meryl Streep (Florence Foster Jenkins)
-? Cea mai buna actrita in rol secundar: Viola Davis (Fences), Naomie Harris (Moonlight), Nicole Kidman (Lion), Octavia Spencer (Hidden Figures) si Michelle Williams (Manchester by the Sea).
-? Cel mai bun cantec: “Audition” (La La Land), “Can’t Stop the Feeling!” (Trolls), “City of Stars” (La La Land), “The Empty Chair” (Jim: The James Foley Story) si “How Far I’ll Go” (Moana).
-? Cel mai bun film strain: Land of Mine (Danemarca), A Man Called Ove (Suedia), The Salesman (Iran), Tanna (Australia) si Toni Erdmann (Germania)

See Also

Cea de-a 89-a gala de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 26 februarie la Dolby Theatre din Los Angeles. Gala va fi transmisa in direct de postul american ABC si va fi difuzata in peste 225 de tari si teritorii din intreaga lume. Evenimentul va fi prezentat de Jimmy Kimmel.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker