Acum citește
„Celebrate diversity” – sloganul Eurovision 2017

„Celebrate diversity” – sloganul Eurovision 2017

Compania publica de televiziune din Ucraina ( „UA: PBC”) si Uniunea Europeana de Radiodifuziune (EBU), au dezvaluit astazi tema mult asteptata a Eurovision Song Contest 2017, care va avea loc la Kiev, Ucraina.”Sarbatorind diversitatea”, este mesajul central pentru evenimentul din acest an, completat de un logo creativ inspirat de margelele traditionale ucrainiene numite Namysto. Mai mult decat o bijuterie, Namysto este o amuleta de protectie si un simbol al frumusetii si sanatatii. Acesta este format din mai multe margele diferite, fiecare cu un design diferit, care celebreaza atat diversitatea, cat si individualitatea.
 
Directorul executiv al Eurovision, Jon Ola Sand a spus: Notiunea de celebrare a diversitatii se bazeaza pe tema de anul trecut „Come together” si se afla in centrul valorilor Eurovision: include toate tarile din Europa si din afara acesteia, care vin impreuna pentru a sarbatori atat spatiul nostru comun, diferentele noastre unice, si muzica noastra minunata.
 
El a continuat: „Includerea acestui logo frumos si semnificativ bazat pe o amuleta traditionala nu ofera doar un sentiment de respect pentru istoria si patrimoniul nostru, ci, de asemenea, un aspect modern. Pe masura ce productia se inspira din aceste teme, asteptam cu nerabdare sa vedem ceea ce va fi un eveniment fantastic in luna mai. ”
 
Eurovision Song Contest va avea loc in capitala ucraineana Kiev, cu un record de 43 de tari participante. Atât sloganul, cat si logo-ul evenimentului ofera o perspectiva asupra culturii ucrainene si un indiciu cu privire la ceea ce fanii concursului se pot astepta sa aiba loc in luna mai.
Sarbatorind diversitatea va fi tema cheie in toate aspectele legate de Song Contest, comunicatele Eurovision, productia, si chiar artistii in sine. În acest an Ucraina va celebra un mix de cultura, tehnologie si inovatie creatoare individuala a tuturor celor 43 de artisti.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus