Now Reading
LP lanseaza “Other People” si “Tightrope”, alaturi de Cat Music

LP lanseaza “Other People” si “Tightrope”, alaturi de Cat Music

Dupa hit-ul “Lost On You”, LP, artista care a cucerit lumea prin stilul ei original, lanseaza alaturi de Cat Music, single-urile si videoclipurile “Other People” si “Tightrope”, piese ce se regasesc pe cel mai recent album.

Pentru cele doua clipuri, LP a colaborat cu regizorul Chuck David Willis, cel care a realizat si videoclipul “Lost On You”. Cu un decor burlesque, “Other people” pune in scena o poveste de dragoste care este pe punctul de a se destrama, in timp ce “Tightrope” descrie legatura puternica si sentimentele reciproce pe care doi oameni le pot avea.

Single-ul de succes “Lost On You” a ocupat prima pozitie in topul iTunes din aproape 20 de teritorii si s-a pozitionat pe locul 4 in topul Shazam la nivel mondial. In Romania, “Lost On You” a ocupat prima pozitie in Shazam, iar in topul radio si TV se afla de peste 21 saptamani pe primele locuri.

Adepta a stilului indie rock, pop si alternative rock, LP a fost descoperita de catre David Loewry, solistul trupei Cracker, cel care a si produs albumul de debut “Heart – Shaped Scar”. De asemenea, LP a compus texte pentru artisti precum Christina Aguilera, Rihanna si Cher. Produs de catre Mike Del Rio ?i PJ Bianco, albumul contine 10 piese, compuse de catre LP si Nate Company.

In septembrie 2016, artista a cantat in premiera la Bucuresti, in cadrul evenimentului Full Moon Live, la Arenele Romane.

Albumul “Lost On You”, semnat de artista americana LP (Laura Pergolizzi), este disponibil in toate librariile Carturesti din tara.

See Also

Tracklist:
Lost On You
Death Valley
Other People
No Witness
Tightrope
Up Against Me
Strange
Muddy Waters
Into The Wild
You Want It All

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top