Now Reading
Ramona Nerra lanseaza “Save me”, piesa cu care s-a inscris in concursul Eurovision Romania

Ramona Nerra lanseaza “Save me”, piesa cu care s-a inscris in concursul Eurovision Romania

Ramona Nerra lanseaza “Save me” piesa cu care s-a inscris in concursul Eurovision, anul acesta, in cursa catre Kiev.

Pe 29 ianuarie, duminica, talentata artista a cantat in preselectiile concursului, unde a uimit juriul cu o interpretare de exceptie a “Save me”, piesa deloc usoara spre deosebire de celelalte inscrise pentru premiul cel mare – reprezentarea Romaniei la Eurovision Kiev 2017. Pe 12 februarie participantii vor afla care sunt cei 15 ce vor merge mai departe in cadrul concursului.

Piesa este despre dragostea aia bolnavicioasa care te tine in loc, cand speri ca se va schimba persoana de langa tine, dar asta nu se intampla niciodata. De aici si strigatul disperat de pe refren, cand speri ca cineva poate sa vina si sa te scoata din abis. Am compus piesa in 10 minute si am reusit sa inregistrez totul in o ora. Mi-a fost usor pentru ca echipa cu care am lucrat este formata din profesionisti, oamenii sunt foarte buni. Abia dupa ce am terminat-o ne am dat seama ca e perfecta pentru Eurovision si am si inscris-o. Imi doresc sa particip la Eurovision pentru ca este cea mai mare si frumoasa scena pe care si-ar dori un artist sa cante, iar asta e un tel foarte mare, cu atat mai mult, sa reprezint Romania. E o dorinta foarte mare, avand in vedere ca de asta am tot venit in Romania, nu doar la Eurovision, dar si la Vocea Romaniei, ca romanii sa ma cunoasca, sa fie si ei mandri de mine.Ramona Nerra

Ramona Nerra este nascuta si crescuta in Romania si a inceput sa cante inca de la o varsta frageda. Artista nu este straina presei si publicului din Romania. Talentata cantareata a devenit cunoscuta alaturi de Nicoleta Luciu in trupa Alize, persoana cu care a si ramas prietena. In 2000 s-a mutat in Germania si roadele muncii in domeniul muzical au inceput sa dea roade, caci dupa participarea la “Vocea Germaniei”, Ramona a ajuns sa colaboreze cu unul dintre cei mai celebri DJ din lume, ATB. Au inregistrat 2 piese impreuna, “Never give up” si “In and out of love”, iar Ramona Nerra l-a insotit in turneul sau American “ATB in concert”. Daca in 2011 participa la “Vocea Germaniei”, anul trecut, artista a reusit sa impresioneze si juriul de la “Vocea Romaniei” unde a ajuns pana in semifinala in echipa lui Smiley. Ramona Nerra nu este la prima participare in concursul Eurovision, aceasta a mai participat in 2015 cu balada “Trilogy of life” ( piesa pe care a scris-o cu Patrick Hamilton – Belgia) si in 2016 alaturi de Mihai Alexandru cu piesa “My heart is still winning”.

See Also

“Save me” me este o piesa puternica, in trend cu ce se asculta pe radio, cu o parte vocala impresionanta si un refren inaltator, scrisa de Ramona Nerra alaturi de Terri Bjerre (USA – a scris pentru Sarah Connor, Medina etc) si de Toddi Reed (Germania – Fatman Scoop, Kalomira, Afrojack etc). Piesa a fost produsa de Toddi Reed si mixata & master de catre Jochen Mueller (Australia) – un expert in domeniu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top