Now Reading
15 melodii pentru semifinala Eurovision Romania

15 melodii pentru semifinala Eurovision Romania

Cristina Vasiu, MIHAI, Tudor Turcu, Elize&No Stress, Ramona Nerra, Ana Maria Mirica, Instinct, D-LEMA, Ilinka feat. Alex Florea, Tavi Colen&Emma, Zanga, Maxim, Eduard Santha, Alexandra Craescu si Xandra sunt cei pe care ii vom urmari in semifinala din 26 februarie, zece dintre acestia urmand sa acceada in finala Selectiei Nationale Eurovision Romania 2017, din 5 martie.

Auditiile pentru preselectia de anul acesta au durat trei zile, timp in care concurentii au interpretat live piesele – o premiera a Selectiei Nationale. La finalul celor peste 25 de ore, din cele 72 de melodii validate, juriul a ales 15 care sa intre in batalia din semifinala Eurovision Romania.

Am vrut sa evitam surprizele ca, de exemplu, o piesa buna sa nu aiba o interpretare pe masura. Sau ca un interpret cu foarte multi fani, dar fara o piesa puternica, sa fie trimis in etapele finale ale concursului. Astfel, am decis ca unui juriu de specialisti sa ii revina sarcina de a alege cele mai bune compozitii in cele mai bune interpretari, in urma auditiilor live”, a declarat Iuliana Marciuc, producatorul evenimentului, la incheierea show-ului.

Seara de 12 februarie a inregistrat o alta premiera a concursului Eurovision Romania: juriul a dezvaluit numele semifinalistilor Selectiei Nationale intr-un show live, transmis la TVR 2, TVR HD, TVR International si online pe TVR+. Pe parcursul galei, pe langa piesele calificate in semifinala, telespectatorii au reascultat cateva dintre melodiile cu care Romania a participat de-a lungul timpului la Eurovision in interpretarea artistilor: Luminita Anghel, Elena Gheorghe, Cezar Ouatu, Monica Anghel, Marcel Pavel, Dan Bittman, Paula si Ovi, Oana Velea, Eduard Stoica.

See Also

Cele 15 melodii calificate in urmatoarea etapa a Selectiei Nationale Eurovision Romania pot fi ascultate pe site-ul dedicat, eurovision.tvr.ro.

Organizatorii au anuntat si campania „Eurovision te premiaza!”, la care telespectatorii pot castiga Marele Premiu, un automobil.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • eu unul as alege pe ramona nerra pentru ca a fost la vocea romaniei acolo nu a meritat sa castige desi avea sanse dar aici sunt sigur ca ar avea sanse cu carul daca ar alege lumea pe ea dar lumea vad ca prefera pe instinct mihai traistariu tudor turcu cristina vasiu sau pe cei de la maxim! etc doamne fereste astia sa ne reprezinte pe noi macar daca ar avea si o varianta in engleza ca unii au piese in romana iar publicul strain ar vrea acolo sa inteleaga mesajul piesei de asta spun ca ramona nerra are toate sansele la ea coincidenta sta si in faptul ca are piesa in engleza si are de castigat nu de pierdut pentru publicul de acolo de la eurovision ca poate inteleg mesajul pe care il promoveaza ea in melodie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top