Now Reading
EXCLUSIV! EUROVISION 2017 ROMANIA | INTERVIU: INSTINCT

EXCLUSIV! EUROVISION 2017 ROMANIA | INTERVIU: INSTINCT

Instinct si-au propus sa cucereasca atat Romania, cat si intreaga Europa, la Eurovisionul din acest an, cu cea mai sensibila piesa din cadrul Selectiei Nationale, “Petale“.
Cei doi membri ai trupei sunt Vlad, rebelul grupului, pasionat de arte a doua specializare dupa muzica fiind actoria! Mereu colorat si in pas cu tendintele in moda, dar cu urechi sensibile la cuvinte, Vlad este si “profesorul” de gramatica dintre cei doi.
Andra este diva grupului , dar pe cat de delicata pe atat de disciplinata, Vlad ii mai spune si “domnisoara diriginta”. Un artist cu multiple veleitati muzicale, Andra canta si la saxofon!

Am stat de vorba cu cei doi tineri frumosi in cadrul unui nou interviu dedicat semifinalistilor Eurovision Romania 2017.

Care sunt principalele calitati care ar trebui trecute pe cartea ta/voastra de vizita ca artist/ artisti?

Consideram ca atuurile noastre sunt : buna armonizare atat vocala cat si ca personalitati, experienta live impreuna, imagine cool, si ca participam la toate compozitiile pieselor propri

De ce Eurovision?

Pentru ca Eurovisionul e concursul de competente muzicale de cea mai mare amploare din Romania. Pentru noi ca artisti, un astfel de concurs in care lucram alaturi de oameni precum Luminita Anghel si Paula Seling este o mega provocare dar si o hrana spirituala si inspiratie artistica ! Nu in ultimul rand este dorinta oricarui roman sa-si reprezinta tara la nivel european intr-o competitie internationala !

Ce are special piesa propusa? De ce sa te/va voteze lumea?

Piesa “Petale” este primul nostru single, in care am investit enorm atat emotie cat si bucati din sufletele noastre. Consideram ca piesele noastre sunt parte din noi, iar aceasta sinceritate emotionala o livram prin voce; ca dovada ca piesa a depasit 3 milioane de vizualizari la videoclipul oficial ceea ce ne confirma faptul ca mesajul si emotia lui este receptionata de catre ascultatori. De asemenea am primit mesaje de sustinere de la fani din strainatate care spun ca nu inteleg versurile dar ca piesa le transmite foarte mult !

Ce vei/veti aduce nou pe scena de la Kiev? Cum te gandesti/ va ganditi sa imbunatatesti/ sa imbunatatiti show-ul din finala din Romania, daca vei/veti castiga?

Momentan este proaspata stirea ca ne-am calificat, ne-a trebuit o zi sa procesam tot entuziasmul, dar urmeaza sa avem discutii cu casa noastra de discuri si echipa TvR pentru cum va fi pus in scena momentul nostru. Ce este cert, este ca momentul din semifinala, si speram si finala, va fi unul memorabil si despre care se va vorbi mult dupa !

Care este piesa castigatoare preferata din toti anii de Eurovision Song Contest?

Consideram ca piesa “Rise like a phoenix” este o capodopera muzicala, dar placerea noastra vinovata este “Euphoria”.

Daca piesa ta/voastra nu ar pleca la Kiev in acest an, obiectiv vorbind, ce alta piesa din semifinala ai/ati putea-o vedea drept potentiala castigatoare?

See Also

Avem mai multe preferate , dar obiectiv daca ar fi sa alegem una ar fi “Walk on by” – Xandra

Ce va urma dupa Eurovision?

Urmeaza o perioada incarcata pentru cariera noastra, avem planuri mari alaturi de echipa noastrã de la Roton (single nou, clip) si de ce nu sa revenim la anul la selectia nationala Eurovision indiferent de rezultatul de anul acesta !

Un mesaj pentru fanii Eurovision si cititorii nostri !?

Multumim tuturor sustinatorilor nostri pentru votul de incredere, si speram sa aveti incredere in noi si in piesa noastra chiar daca este in limba romana (Ucraina a castigat anul trecut cu o piesa in limba nativa). Noi va promitem un moment de neuitat si va transmitem toata iubirea noastra !

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • Sensibil mesajul si interpretarea …”INSTINCT “cu piesa “PETALE”,mult succes pentru calificare si la Kiev.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top