Acum citește
EXCLUSIV! EUROVISION 2017 ROMANIA | INTERVIU: CRISTINA VASIU

EXCLUSIV! EUROVISION 2017 ROMANIA | INTERVIU: CRISTINA VASIU

Sex-appeal, putere, voce – cele mai importante calitati ce pot face remarcat un artist pe scena mare a Eurovisionului.
Dupa lansarea unui single de succes alaturi de What’s Up, frumoasa Cristina Vasiu revine in acest an mai ambitioasa ca niciodata, in competitia din cadrul Selectiei Nationale Eurovision Romania, dorindu-si sa reprezinte Romania la Kiev cu piesa „Set the skies on fire„.

– Care sunt principalele calitati care ar trebui trecute pe cartea ta/voastra de vizita ca artist/ artisti?

Din experienta pe care am acumulat-o pana in prezent, artistii trebuie sa fie intotdeauna mai diplomati cu cei din jur, mai pozitivi si mai nebunatici. Cred ca principala calitate a artistilor, este sa fie ca un magnet pentru cei din jur prin energia frumoasa, si, cel mai important, sa transmita emotii puternice.

– De ce Eurovision?

In 2015, am participat prima data si am ajuns pana in finala cu un moment reusit, de care imi amintesc si azi, cu drag. Anul acesta am norocul sa particip cu o piesa extrem de buna, cu un mesaj mult mai puternic si sensibil si imi doresc ca momentul meu sa ajunga in sufletele oamenilor, si sa castig!

– Ce are special piesa propusa? De ce sa te/va voteze lumea?

Asa cum am spus in randurile de mai sus, este o piesa cu o incarcatura emotionala foarte mare, o piesa la care am visat de mult timp si sunt foarte norocoasa si mandra ca este piesa mea.

Ce vei aduce nou pe scena de la Kiev? Cum te gandesti/ va ganditi sa imbunatatesti/ sa imbunatatiti show-ul din finala din Romania, daca vei/veti castiga?

Daca ne ajuta bunul Dumnezeu sa fie totul bine pe scena, sa avem votul publicului, in concluzie sa castigam, mergem cu ceva fresh sa le rasune Romania in minte si peste 100 ani.

– Care este piesa castigatoare preferata din toti anii de Eurovision Song Contest?

LOREEN-EUPHORIA SI HEROES

– Daca piesa ta nu ar pleca la Kiev in acest an, obiectiv vorbind, ce alta piesa din semifinala ai putea-o vedea drept potentiala castigatoare?

Hmm, toate piesele pot fi castigatoare daca au trecut mai departe. Mi-e greu sa fac o delimitare intre colegii mei. Toti sunt foarte buni. Publicul sa decida!

Vezi și

Ce va urma dupa Eurovision?

Pregatesc un single nou

Lasa un mesaj pentru fanii Eurovision si cititorii nostri !

Sunt foarte fericita ca sunteti intr-un numar atat de mare, ca va sustineti favoritii si cu siguranta fara voi acest concurs nu ar fi la fel de palpitant! Mi-ar placea sa va cunosc sis a va multumesc pentru tot! Pentru cititorii Star Gossip Magazine, stati pe aproape, pentru ca aveti parte de cele mai spumoase si actuale subiecte! Sunteti imbratisati!

.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus