Now Reading
WEEK-END LA Teatrul “Maria Filotti” Braila – ”Indragosteste-te de Dragobete, indragosteste-te de teatru!”.

WEEK-END LA Teatrul “Maria Filotti” Braila – ”Indragosteste-te de Dragobete, indragosteste-te de teatru!”.

Dragobetele este sarbatorit in fiecare an in data de 24 februarie si, potrivit traditiei, in aceasta zi speciala indragostitii trebuie neaparat sa se sarute. Si sa mearga la teatru, spunem noi, cu titlu de invitatie!
In acest sens, pentru ziua de vineri, 24 februarie, la Sala Avantgarde a TMF, de la ora 16.00, Teatrul ”Maria Filotti” Braila a pregatit un moment artistic special, intitulat sugestiv – ”Indragosteste-te de Dragobete!”. Un program artistic variat, in care ii veti intalni pe indragitii actori ai teatrului brailean, Wanessa Radu, Zane Jarcu si Flori Popa, pe acordurile muzicale ale Mariei Ciocan, Martei Oprea, Grupului Folk ”Generatii” si ale Trupei de Folk ”Antic”.

_IMG0209

Si tot vineri, de la ora 18.00 la Sala ”Bujor Macrin” TMF va invita la intalnirea sau reintalnirea cu unul dintre spectacolele de succes, ”Acasa la tata” de Mimi Branescu, o drama moderna, despre adevaruri existentiale, despre iubire, esec, tradare, degradare si speranta. Un spectacol in regia lui Radu Nichifor, care a participat cu succes la cea de a XIV a editie a Festivalului Comediei Romanesti – ”FESTCO” de la Bucuresti, un spectacol cu o distributie de exceptie, formata din actorii: Monica Ivascu, Corina Bors, Adrian Stefan, Alexandru Marin, Narcisa Novac, Dan Moldoveanu, alaturi de Lucian Pinzaru, actor al Teatrului „Fani Tardini” din Galati. Actorul Adrian Stefan a obtinut pentru rolul Petrica din ”Acasa la tata”, la Festivalul National de Comedie de la Galati, editia 2015, Premiul pentru ”Cel mai bun actor in rol secundar”.

IMG_1091

Sambata, 25 februarie la Sala ”Bujor Macrin”, de la ora 18.00 este programat spectacolul „Casa” de Evgheni Griskovet si Anna Matison, un text de o extraordinara actualitate, specific dramaturgiei ruse, un excelent amestec intre comic si dramatic, un spectacol in care se vor regasi si cei maturi, si, in mod special, cei tineri. Regia apartine Sanzianei Stoican, iar scenografia este semnata de Valentin Varlan. Spectacolul „Casa” a fost apreciat de publicul brailean, a fost jucat cu succes pe scene din Bucuresti si din alte orase ale tarii si a beneficiat de cronici pozitive din partea criticii de specialitate. In distributie: Alin Florea, Ramona Ginga, Emilian Oprea, Liviu Pintileasa, Liliana Ghita, Valentin Terente, Corina Georgiana Bors si Marius Exarhu.

See Also

IMG_9099

Duminica, 26 februarie, la Sala Mare, de la ora 18.00 TMF are placerea de a prezenta publicului brailean, si nu numai, o comedie politista de succes, cu mare priza la public, un text des reprezentat cinematografic, ce alterneaza momentele comice cu cele de suspans maxim, o cavalcada de intamplari stranii, bizare, specifice romanului politist. Regia spectacolului este semnata de Radu Nichifor, muzica compusa de Cornel Cristei, iar scenografia si costumele de Raluca Polea. Din distributie fac parte: Monica Ivascu, Marcel Turcoianu, Valentin Terente, Elena Andron, Ramona Ginga, Adrian Stefan, Adrian Iacov, Wanessa Radu si Dan Moldoveanu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker