Now Reading
EXCLUSIV! EUROVISION 2017 ROMANIA | INTERVIU: ILINCA BACILA

EXCLUSIV! EUROVISION 2017 ROMANIA | INTERVIU: ILINCA BACILA

Ilinca Bacila si Alex Florea par a fi preferatii romanilor in acest an in cadrul Selectiei Nationale Eurovision Romania.
Tineri, frumosi si talentati, unul traind rock – Alex, celalalt, o fire boema – Ilinca, s-au descoperit sub indrumarea compozitionala a lui Mihai Alexandru, care a mai cunoscut succesul la Eurovision, alaturi de Nicola, si acum isi propun sa cucereasca o Europa intreaga cu “Yodel it”!
Daca si astrele vor fi de partea acestui trio formidabil, vom vedea in data de 5 mai, cand va avea loc finala Selectiei Eurovision Romania!

Care sunt principalele calitati care ar trebui trecute pe cartea ta/voastra de vizita ca artist/ artisti?

Suntem foarte pasionati de ceea ce facem si se vede asta atunci cand suntem pe scena. Suntem tineri si plini de idei si avant, dar in ciuda varstei, avem deja experienta si suntem obisnuiti cu scena.

De ce Eurovision?

Nu aveam in plan de la început sa inscriem piesa la Eurovision, insa au fost multi oameni care au insistat ca este perfecta pentru acest concurs.

Ce are special piesa propusa? De ce sa te/va voteze lumea?

Cred ca imbinarea de stiluri atat de diverse (rock, rap, pop si yodelling) face piesa atat de speciala. Piesa noastra aduce ceva nou concursului si se potriveste de minune cu logo-ul de anul acesta: “ Celebrate Diversity”, iar eu si Alex vom da tot ce putem ca momentul nostru sa fie demn de a ne reprezenta tara.

Ce vei/veti aduce nou pe scena de la Kiev? Cum te gandesti/ va ganditi sa imbunatatesti/ sa imbunatatiti show-ul din finala din Romania, daca vei/veti castiga?

Piesa in sine aduce un element nou Eurovisionului prin insertiile de yodelling. Show-ul nostru va fi plin de energie si voie buna si s-ar remarca printre atatea balade.

Care este piesa castigatoare preferata din toti anii de Eurovision Song Contest?

Mie imi plac in mod special Fairytale si Euphoria.

Daca piesa ta/voastra nu ar pleca la Kiev in acest an, obiectiv vorbind, ce alta piesa din semifinala ai/ati putea-o vedea drept potentiala castigatoare?

See Also

In semifinala sunt cateva piese foarte bune. Mie mi-au atras atentia cea a lui Mihai Traistariu si cea a trupei Instinct.

Ce va urma dupa Eurovision?

Eu sunt a 12-a si trebuie sa ma pregatesc pentru BAC si admitere si desigur voi continua sa imi urmez visul, acela de a ajunge un artist international. Sper sa imi lansez si cateva single-uri anul acesta.

Lasa un mesaj pentru fanii Eurovision si cititorii nostri !

Speram sa fiti alaturi de noi in calatoria Eurovision si împreuna sa aducem Romaniei un loc binemeritat in finala de la Kiev! Yodel it 🙂

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker