Acum citește
DODDY SI MARCEL PAVEL – CEA MAI NEASTEPTATA COLABORARE DIN ACEST AN!

DODDY SI MARCEL PAVEL – CEA MAI NEASTEPTATA COLABORARE DIN ACEST AN!

Dupa ce in toamna lansat DE LA ZERO – primul video album din Romania, DODDY revine cu un nou single si o colaborare la fel de noua pentru industria noastra muzicala: MARCEL PAVEL!
Noul single se numeste Fara sa stii si este o productie EPIC ENTERTAINMENT & RS MEDIA. Piesa a fost creata in studioul Epic Entertainment de catre Doddy si Peter Zaad, iar regia videoclipului ii apartine lui Richard Stan (RS Media).

Fara sa stii s-a nascut din dorinta mea de a face ceva unic! De ceva timp ma tot gandeam cum ar suna o melodie in stilul meu, dar in colaborare cu un artist care are un stil total diferit. Asa am ajuns la combinatia intre hip-pop si clasic. Neintelegand de ce nu a incercat nimeni aceasta combinatie, am ales un tenor, dar nu orice tenor: pe Marcel Pavel. Pentru mine, el reprezinta cea mai mare voce romaneasca a muzicii clasice si, sincer, dupa ce i-am facut propunerea, m-am asteptat la un refuz politicos din partea lui. Am ramas socat de acceptul lui, placerea si compatibilitatea din acest proiect. Nu in ultimul rand, as vrea sa-i multumesc lui Richard Stan, nu doar pentru faptul ca e regizorul si partenerul meu in lupta aceasta cu industria muzicala, ci si pentru faptul ca are mereu incredere in „mintea mea bolnava muzical„, afirma Doddy.

Despre implicarea in acest proiect, Marcel Pavel spune: ”Am fost contactat, intr-o zi, de catre Richard Stan – regizorul si co-producatorul acestui proiect muzical – care mi-a propus sa inregistrez o piesa alaturi de un artist hip-pop. Dupa ce am ascultat piesa, in sinea mea am stiut ca acest stil muzical era putin atipic pentru mine! Cu toate acestea, eram curios cine a compus-o si cine va canta partea de rap, stiind sigur ca eu nu am sa fac acest lucru ????! Raspunsul l-am primit, imi amintesc, chiar de la compozitorul piesei: ”Eu sunt DODDY, cel care va canta alaturi de dumneavoastra.” Am ramas putin surprins de comportamentul sau si stilul de exprimare, pentru ca ma asteptam sa intalnesc un tip rebel si plin de sine. Dar, din contra, am intalnit in persoana lui DODDY un om plin de bun simt si respect! Am acceptat pe loc aceasta colaborare, pe care o consider, de ce nu, o provocare pentru mine! Sper ca piesa „FARA SA STII” sa fie pe gustul publicului larg!

Fulvia Folosea, Silviu Mircescu si George Burcea au ”jucat” fantastic rolurile din videoclip. Pe primii doi ii puteti vedea in marile productii ale Teatrului National din Bucuresti, iar pe George il puteti urmari in cateva filme produse atat in Romania, cat si international.

Proiectul a fost unul intre prieteni. Sunt onorat ca am colaborat cu Marcel Pavel – un artist grandios si un nou prieten de calitate. De aceasta data m-am implicat mai mult decat regizoral si am produs, impreuna cu Doddy, intreg proiectul. RS MEDIA si EPIC ENTERTAINMENT vor produce multe proiecte interesante impreuna. Suntem prieteni de foarte multi ani si consider ca avem aceeasi viziune. Multumesc WESSE, artistilor, actorilor, dansatorilor si intregii echipe!”, declara regizorul Richard Stan.

Vezi și

Videoclipul a fost filmat intr-o singura zi, in Bucuresti, in cadrul complexului rezidential Ibiza Sol.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus