Now Reading
Reprezentantii Elvetiei, Moldovei si Spaniei, cu recitaluri in Finala Eurovision Romania

Reprezentantii Elvetiei, Moldovei si Spaniei, cu recitaluri in Finala Eurovision Romania

Mai sunt doar doua zile pana cand romanii isi aleg reprezentantul in concursul Eurovision din acest an. In finala din 5 martie, in doar trei minute, fiecare dintre cei zece finalisti va da tot ce are mai bun pentru a ne convinge ca melodia sa merita sa se califice pentru Eurovision Song Contest. In direct la TVR 1, TVR HD, TVR International, TVR Moldova si online, pe TVR+, vom urmari melodiile si show-urile celor zece concurenti – Cristina Vasiu, MIHAI, Ramona Nerra, Ana Maria Mirica, Instinct, Ilinca feat. Alex Florea, Tavi Colen & Emma, Maxim, Eduard Santha si Xandra, iar telespectatorii vor decide cine pleaca la Kiev din partea Romaniei. Iuliana Tudor, gazda spectacolului finalei, ne da intalnire la ora 20.30. Vedeta TVR va fi sustinuta, din Camera Verde, de Ioana Voicu si Dan Helciug, care vor culege impresiile si reactiile concurentilor.

Miruna Manescu (Runa) si trupa TimeBelle, care reprezinta Elvetia cu piesa „Apollo”, sunt invitatii finalei Eurovision Romania de duminica, 5 martie. Grupul TimeBelle s-a format acum doi ani si jumatate si din el fac parte, pe langa Miruna – vocal, Emanuel Daniel Andriescu (saxofon si pian) si Samuel Forster (tobe). Cei trei s-au cunoscut la Berna, fiind colegi la aceeasi Universitate, si au hotarat sa colaboreze in aceasta formula – TimeBelle.

Manel Navarro concureaza la Eurovision pentru Spania cu melodia compozitie proprie „Do It Fo Your Lover”. Manel este recunoscut pentru muzica sa cu influente ce variaza de la Dylan pana la Ed Sheeran, surprinzand publicul cu melodiile sale indraznete, pe care le compune si interpreteaza ajutat de chitara. A cantat cover-uri, de multe ori fiind laudat pentru reinterpretarea personala a unor melodii celebre. Manel incearca in prezent si muzica electronica, dar se intoarce cu bucurie si la stilul acustic.

SunStroke Project au avut cel mai mare numar de voturi din partea publicului si cele mai multe note de 12 de la juriu din Republica Moldova. Astfel, piesa lor „Hey Mamma” a iesit invingatoare tn selectia nationala din Moldova si se va auzi pe scena de la Kiev, in mai. Pana atunci, trioul moldovenesc, care a mai reprezentat Moldova si in 2010 la Eurovision, isi face cunoscuta melodia publicului din Romania cantand in finala nationala Eurovision din 5 martie.

SOS, Voules-Vous, Money, Money, Money, Waterloo, Mamma Mia, Dancing Queen sunt doar cateva dintre hiturile ABBA, pe care trupa tribute Arrival le va interpreta pe scena finalei Eurovision Romania. Basistul trupei este Michael Watson, cel care a cantat si alaturi de legendarii ABBA.

Publicul voteaza timp de o ora si alege reprezentantul Romaniei pentru Eurovision 2017

See Also

In finala Selectiei Nationale din 5 martie, publicul este singurul care va alege reprezentantul Romaniei pentru scena de la Kiev, dintre piesele ramase in concurs, prin televot. Cristina Vasiu, MIHAI, Ramona Nerra, Ana Maria Miric?, Instinct, Ilinca feat. Alex Florea, Tavi Colen & Emma, Maxim, Eduard Santha si Xandra sunt concurentii pe care ii vom vedea pe scena duminica seara, in finala nationala a concursului Eurovision 2017. Dintre ei, publicul va alege castigatorul.

Votul va putea fi exprimat trimitand numarul de intrare in concurs al favoritului (01, 02, 03,…06), prin SMS, la numarul 1264 (tarif: 0.4 euro + TVA), numar valabil in retelele Digi Mobil, Orange, Telekom si Vodafone, ori sunand la acelasi numar de telefon – 1264 si tastand numarul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03… 10, cu acelasi tarif (0.4 euro + TVA / apel), valabil in retelele Orange, Telekom si Vodafone. Liniile telefonice se vor deschide la semnalul „START VOT!” si se vor inchide dupa 60 de minute, la semnalul „STOP VOT!”.

Castigatorul Eurovision Romania din acest an va fi recompensat, pe langa trofeu, cu un cec de 5.000 euro, suma destinata pregatirii show-ului artistului pentru finala internationala.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top