Now Reading
Single GGirls intr-o noua formula: INNA, Antonia, Lariss, Lori Ciobotaru: “Milk and Honey”

Single GGirls intr-o noua formula: INNA, Antonia, Lariss, Lori Ciobotaru: “Milk and Honey”

GGirls revine cu un nou single care se numeste “Milk and Honey”. De data aceasta, din proiectul GGirls, fac parte INNA, Antonia, Lori Ciobotaru si Lariss, toate cele patru fiind artiste Global Records.

Cele patru artiste sunt sexy, stylish, iar piesa le pune in evidenta personalitatile creative, jucause.

“Milk and Honey” a fost compusa si produsa de Marco&Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac, cei care au compus cele mai multe hituri ale INNEI din trecut, dar si recente “Gimme Gimme”, “Heaven”), Breyan Isaac, INNA, Lariss si David Ciente.

Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, in regia lui Ionut Trandafir (Trandafilm) si director de imagine Khaled Mokhtar. De imaginea fetelor, s-au ocupat RD Styling pentru tinute, Beauty District pentru hair si Beauty Studio pentru make-up.

Ma bucur sa lansam cea de-a doua piesa GGirls. Ne-am super distrat la filmarile clipului. “Milk and Honey”. Am cele mai cool colege! I love GGirls!“, a declarat INNA.

Imi place foarte mult proiectul ‘GGirls’, piesele si abia astept sa auziti “Milk and Honey”, a spus Antonia.

Este prima mea colaborare cu GGirls, m-am distrat cu fetele la filmare, a fost o super atmosfera si speram sa va distrat si voi alaturi de noi”, a spus Lariss.

See Also

GGirls mereu e pe good vibe, optimism, distractie. “Milk and Honey” mi-a placut de cand am fost sa o inregistram in studio si ma bucur sa va prezentam un nou single”, a declarat Lori Ciobotaru.

Prima piesa a proiectului GGirls se numeste ‘Call the Police’ si a fost compusa de Eric Turner, cu care INNA a colaborat pentru “BOP BOP”, Julimar Santos Oliveira Neponunceno, Marcel Botezan si Sebastian Barac (Marco&Seba), producatorii romani care au compus cele mai mari hituri ale INNEI, dar si pentru Akon.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top