Now Reading
CRBL lanseaza single-ul si videoclipul “Fitza”

CRBL lanseaza single-ul si videoclipul “Fitza”

CRBL lanseaza “Fitza” – un single si videoclip cu mult dans, energie si buna dispozitie. Artistul a adunat dansatori profesionisti, copii si tineri cu atitudine, in acelasi loc pentru un clip “Fitza”. Surpriza clipului este Smiley, care canta si danseaza alaturi de CRBL.

Beat-ul piesei este atat de cool incat ii va misca de la prima ascultare, pana si pe cei care nu stiu street dance. Pentru videoclip, CRBL continua colaboarea cu Black Film. Piesa este scrisa de catre Smiley, Micu Dorian, Kamelia & George Hora, si produsa in studiourile HaHaHa Production.

Asa cum spune si single-ul, m-am saturat de piese de dragoste, piese sociale, piese de suferinta, piese de masina, piese bune, dar cu dansul…. Ce facem cu dansul? Imi place sa dansez si imi place sa vad cum se danseaza, cum oamenii se deconecteaza prin dans.
Am ales sa fac un videoclip cu copii, pentru ca sunt sinceri si danseaza daca le place muzica. Daca nu, nu. Vreau sa aduc aminte tuturor ca exista muzica de dans. Nu conteaza cum dansezi, ci conteaza sa dansezi
.”, declara CRBL.

Cantaret, coregraf si dansator, CRBL si-a inceput cariera solo cu single-ul “Romanu’ n-are noroc”, lansat in 2010. Pana in prezent, artistul a lansat single-uri de succes precum “Petre” (feat Adda), “Kboom”, “Plange sufletul meu” (feat Anlora), “Buna dimineata” (feat Denise), “Toata tara” (feat Ruby), “Din studio” si multe altele.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top