Now Reading
Ilinca si Alex Florea au castigat Finala Eurovision Romania

Ilinca si Alex Florea au castigat Finala Eurovision Romania

Publicul a decis: Ilinca si Alex Florea vor reprezenta Romania la Eurovision Song Contest, de la Kiev.

Piesa „Yodel it!” a primit 10.377 de voturi de la public in timpul celor 60 de minute alocate televotingului la Selectia Nationala Eurovision. Melodia, compusa de Mihai Alexandru, pe versurile textierei Alexandra Niculae, a fost desemnata sa reprezinte Romania la Eurovision Song Contest, exclusiv de telespectatori. Pe locul al doilea s-a clasat MIHAI cu piesa „I Won’t Surrender”, care a obtinut 5.201 voturi, urmat de Instinct, cu „Petale”, melodie care a inregistrat 3.063 de voturi. Clasamentul finalei Eurovision Romania 2017 il gasiti atasat.

Multumim TVR pentru tot suportul pe care ni l-a oferit pana acum. Avem ocazia sa continuam acest vis frumos cu ajutorul Televiziunii Romane. Le multumim telespectatorilor care ne-au votat si speram sa-i facem mandri. La Kiev ii vom reprezenta pe toti cei care au fost ieri seara in finala Eurovision”, au spus cu emotie Ilinca si Alex Florea, castigatorii Eurovision Romania.

„Sunt sigura ca cei doi tineri ne vor reprezenta frumos la Kiev si vom yodeli impreuna in aceasta familie a Eurovision. Urmeaza pentru noi o perioada incarcata, in care vom pregati spectacolul de la Kiev. Sunt foarte multumita de intreaga organizare, dar si pentru ca studioul TVR a fost o sala plina de emotie si bucurie – cred ca acesta este cel mai important lucru. Ma bucur ca telespectatorii de acasa au votat in numar atat de mare, 31.694 de voturi”, a declarat Iuliana Marciuc, producator general Eurovision Romania, la finalul serii.

Cat timp telespectatorii au votat piesa favorita, pe scena Eurovision Romania s-au auzit hiturile trupei suedeze ABBA, in interpretarea celor de la Arrival. Pe langa piesa Waterloo, cea cu care ABBA a care a castigat Eurovisionul in 1974, ne-am bucurat sa reascultam si sa dansam pe SOS, Voules-Vous, Money, Money, Money, Mamma Mia sau Dancing Queen.

See Also

Show-ul Eurovision Romania i-a avut invitati in aceasta seara si pe cei care vor reprezenta Elvetia, Spania si Republica Moldova la Kiev.

Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 si 11 mai si finala pe 13 mai. Reprezentanul tarii noastre va concura in prima parte a celei de-a doua semifinale. Alaturi de Romania, in competitie s-au mai inscris 42 de tari.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top