Now Reading
Teatrul Maria Filotti se implica in Campania Nationala ”Artistii pentru artisti”, realizata de UNITER

Teatrul Maria Filotti se implica in Campania Nationala ”Artistii pentru artisti”, realizata de UNITER

In primele zile ale primaverii se declara deschisa cea de-a 16-a editie a programului UNITER Campania Nationala „Artistii pentru artisti”, realizata in parteneriat cu institutiile de teatru din Bucuresti si din tara.
Se anunta o luna martie plina de spectacole, iar UNITER va invita cu inima deschisa sa veniti la teatru! Fiecare bilet cumparat inseamna nu doar un semn de reverenta pentru munca actorilor, ci si un ajutor concret.
In urma acestui apel, 10 teatre din Bucuresti si 19 teatre din tara au programat deja pe tot parcursul lunii martie, si nu numai, spectacole de teatru ale caror incasari vor alimenta Fondul de Solidaritate Teatrala, fond special constituit pentru intrajutorarea artistilor cu probleme de sanatate si existenta.

Teatrul Brailean “Maria Filotti” se alatura acestei importante actiuni artistico-umanitare. Astfel ca duminica, 19 martie, 2017 la Sala ”Avantgarde”, de la ora 18.00, WANESSA RADU invita publicul sa isi deschida sufletele si sa isi priveasca viata in fata in regalul actoricesc ”VIATA NU TE INTREABA NICIODATA NIMIC!
Un recital actoricesc confesiune, pe texte de Cehov, Caragiale, Ibsen, Octavian Paler, Edith Piaf, Irina Binder. Regia – Anca Cismaru, Selectie texte – Anca Cismaru si Wanessa Radu, dramaturgia si ilustratia muzicala – Lucian Sabados , scenografia – Carmen Rus si Mariana Bogdan, la pian, compozitorul Cornel Cristei.

Sumele stranse din vanzarea de bilete, donatii si sponsorizari se pot vira in contul RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agentia Piata Amzei, Fondul de Solidaritate Teatrala.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker