Now Reading
Lidia Buble lanseaza un nou single de succes – “Eu Voi Fi”

Lidia Buble lanseaza un nou single de succes – “Eu Voi Fi”

Dupa succesul single-ului “Mi-e bine”, care a adunat peste 28 de milioane de vizualizari pe YouTube si a ocupat primele pozitii in topurile radio si TV saptamani la rand, Lidia Buble lanseaza o noua piesa, “Eu Voi Fi”. Produs in studioul Akcent Music, single-ul “Eu Voi Fi” prezinta o poveste de dragoste in care orice indragostit visator se poate regasi cu usurinta.

Odata cu piesa “Eu Voi Fi”, Lidia a lansat si o campanie cu acelasi nume, in care a publicat mai multe poze din viata privata insotite de texte despre ea si persoanele dragi din viata ei. “Piesa #EuVoiFi este o declaratie de dragoste si mi s-a parut momentul potrivit sa invit publicul in sufletul meu si sa ii arat si alte fatete ale omului Lidia. Practic, e un jurnal cu poze si ganduri.”, declara Lidia.

Videoclipul piesei “Eu Voi Fi” a fost filmat intr-un decor spectaculos in care Lidia a jucat rolul unei actrite hollywoodiene. Productia videoclipului a durat cateva saptamani pentru ca toate detaliile sa fie puse la punct. Pentru clip, artista a avut 3 tinute vestimentare create special pentru ea. “Filmarea videoclipului piesei “Eu Voi Fi” a avut loc intr-un conac boieresc spectaculos. Mi-a placut atat de mult echipa si tot ce s-a intamplat pe set, incat am facut abstractie ca erau sub 0 grade, iar eu purtam rochite de vara. Tot efortul a meritat si sunt foarte bucuroasa de rezultat. Sper sa va placa!”, adauga artista.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top