Now Reading
Concertul “Gypsy Rock (Change Or Die)” aduce cel mai mare numar de artisti prezenti pe scena Salii Palatului

Concertul “Gypsy Rock (Change Or Die)” aduce cel mai mare numar de artisti prezenti pe scena Salii Palatului

Proiectul Damian Draghici & Brothers aduce pe scena Salii Palatului vineri, 31 martie, un numar impresionant de persoane – peste 40, o imensa desfasurare de forta si o premiera in Romania.
Stefan Banica, Loredana, Delia, Lora, Smiley, Alina Eremia, Cristina Balan, Nicole Cherry, Connect-R, Cornel Ilie, Feli sunt printre artistii care vor urca alaturi de Damian & Brothers in cadrul mega-concertului “Gypsy Rock (Change Or Die)”, dar si instrumentisti, dansatori, backing vocals.
Pe langa premiera numarului de artisti, concertul marcheaza si 10 ani de activitate Damian & Brothers, dar si ziua de nastere a lui Damian Draghici.
O seara magica, peste doua ore in care publicul va vibra alaturi de artistii prezenti pe scena, printr-o reprezentatie senzationala care va integra instrumentele traditionale lautaresti cu elemente de rock si ritmuri de dubstep, reggae si gypsy blues – o productie inedita pentru Sala Palatului. Biletele au fost puse in vanzare pe Eventim.ro (http://www.eventim.ro/ro/artist/damian–brothers-prezinta-gypsy-rock-1544/profile.html).
Recent, Damian & Brothers a primit Discul de Aur pentru vanzarile albumului “Gypsy Rock (Change Or Die)”, material discografic cu 16 piese si peste 20 de colaborari. Albumul a fost creat, produs si coordonat de catre Damian Draghici. Producatorii generali ai albumului sunt Universal Music Romania si Gypsy Productions Romania, iar producatorii executivi ai albumului sunt Damian Draghici si HaHaHa Production.
Albumul este disponibil in format fizic si digital, in toate magazinele de specialitate si pe toate platformele de streaming si download, accesand: https://UMR.lnk.to/GypsyRockPR
Trupa Damian & Brothers a luat nastere acum zece ani, in decembrie 2006, la initiativa artistului Damian Draghici. De la infiintare si pana in prezent, Damian & Brothers a sustinut peste 600 de concerte in Romania si in strainatate, devenind un simbol de neegalat al muzicii cross over.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top