Now Reading
Oana Radu si Eli continua povestea piesei “Tu”, cu noul single, “Ma minteai”

Oana Radu si Eli continua povestea piesei “Tu”, cu noul single, “Ma minteai”

Dupa colaborarea cu DJ Mako & Eli pentru hit-ul “Tu”, Oana Radu si Eli completeaza povestea cu single-ul “Ma minteai”. Compusa de Oana Radu, Cristian Tarcea & Eli, “Ma minteai” este o piesa despre dezamagire, minciuna si frica de adevar, momente cu care ne intalnim in fiecare zi in diferite situatii sau imprejurari.

Din pacate, tot mai multi oameni sunt mintiti. De multe ori, cel mai trist este ca incercam sa ne mintim singuri, fiindca nu putem infrunta adevarul. Am foarte mare incredere in aceasta piesa pe care am compus-o din tot sufletul meu. Eli este, din punctul meu de vedere, unul dintre cei mai talentati oameni pe care i-am cunoscut si sunt foarte mandra ca single-ul meu de debut a fost alaturi de el. Dupa trei ani de la prima noastra colaborare, lansam <>, piesa care speram sa va placa la fel de mult cum v-a placut <>.“, declara Oana.

Artista colaboreaza pentru prima data cu Cristian Tarcea (Monoir), cel care i-a produs piesa in studio-ul Thrace Music si este foarte incantata de produsul final. “Am fost impresionata de profesionalismul si rapiditatea in care s-au desfasurat lucrurile.”, adauga artista.

<> este o piesa pe care am produs-o cu drag si sper ca oamenii sa simta aceeasi emotie pe care am simtit-o si eu atunci cand Oana mi-a fredonat ideea piesei. Eli a venit ca de obicei cu o pata de culoare foarte placuta, iar rezultatul final este un contrast muzical pe care sper ca lumea sa il simta si sa il primeasca in suflete cu drag.”, spune Cristian Tarcea.

Dupa ce a participat in cadrul concursului “Vocea Romaniei”, Oana a lansat primul single din cariera, “Tu”, alaturi de Dr. Mako & Eli. Piesa a starnit o multime de reactii pozitive, a generat peste 12 milioane de vizualizari pe YouTube si a ocupat primele pozitii in topurile radiourilor. Oana Radu a avut colaborari cu artisti precum Dr. Mako, Pacha Man, Rolla Sparks. In 2016, Oana si-a unit fortele cu Andreea Banica pentru piesa “Fie ca da, fie ca nu”, iar la sfarsitul anului, a lansat in ton cu lunile friguroase, single-ul “Topeste-mi iarna”.

See Also

Pana in prezent, Eli a lansat piese de succes precum “Hey”, “Ma intelegi” si a colaborat cu artisti precum George Hora, Kamelia, Puya, Alex Mica, Nico. In 2015, Eli a colaborat cu Oana Radu pentru single-ul si videoclipul “Spune”, o poveste de dragoste traita de Eli ce vine in continuarea single-ului “Hey”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top