Now Reading
Damian & Brothers – Gypsy Rock – un concert plin de energie si culoare, evenimentul muzical cu cei mai multi artisti prezenti pe scena Salii Palatului

Damian & Brothers – Gypsy Rock – un concert plin de energie si culoare, evenimentul muzical cu cei mai multi artisti prezenti pe scena Salii Palatului

31 martie 2017 a adus la Sala Palatului concertul “Gypsy Rock (Change Or Die)”, show-ul aniversar Damian & Brothers, evenimentul muzical cu cei mai multi artisti invitati pe scena, explozie de energie si culoare.
Gypsy Rock (Change or Die) – un Live exceptional de 2 ore, cu interpretari memorabile, in care publicul s-a ridicat in picioare inca de la primele piese, atmosfera mentinandu-se la superlativ pe parcursul intregului show.
10 ani de Damian & Brothers si o seara plina de emotie, atat pentru Damian Draghici, care si-a aniversat ziua de nastere pe scena, alaturi de invitati precum Cristina Balan, Cornel Ilie, Sergiu Ferat si Grasu XXL, Alina Eremia, Nicole Cherry, Lora, Loredana, Delia, Stefan Banica, Feli, Giulia, Smiley, Connect-R, Vasile Calofir (prezentatorul show-ului), saxofonistul Flavius Teodosiu, Denisa Davidescu, cat si pentru intregul proiect Damian & Brothers, la aniversarea celor 10 ani de activitate.
Concertul a inceput cu piesa “Ma dusei sa trec la Olt”, moment sustinut de catre Cristina Balan, iar pe parcursul show-ului publicul a intrat in mood-ul #GypsyRock prin melodii ca “Johnny/Sanie cu zurgalai” (Alina Eremia), “Damigeana/Uite-asa as vrea sa mor” (Cornel Ilie), “Hopai diri da” (Feli), “Lume, lume” (Nicole Cherry), “Araclema” (Lora), “Da mama cu biciu-n mine” (Stefan Banica), “Satra” (Giulia), “Mama mea e florareasa” (Loredana & Connect-R), “Mona” (Delia), “In statie la Lizeanu (Domnisoara, domnisoara)” (Smiley) etc.
Cel mai emotionant moment al serii a fost interpretarea melodiei din filmul “Il Postino” de catre Damian Draghici la nai, o surpriza sensibila sustinuta vizual printr-un dans contemporan si un senzor de miscare care captura miscarile corpului in timp real. La finalul momentului, artistii invitati au urcat pe scena alaturi de Damian pentru a-i canta ‘La multi ani’.
O imensa desfasurare de forte, cu zeci de oameni implicati, de la partea vocala, la cea instrumentala, tehnica, scenografica, concertul “Gypsy Rock (Change or Die)” a fost o reprezentatie senzationala care a integrat instrumentele traditionale lautaresti cu elemente de rock si ritmuri de dubstep, reggae si gypsy blues – o productie inedita pentru Sala Palatului.
Concertul a promovat albumul “Gypsy Rock (Change or Die)”, lansat de catre Damian & Brothers la sfarsitul anului 2016, material discografic ce a primit recent Discul de Aur pentru vanzari.
Albumul este disponibil in format fizic si digital in toate magazinele de specialitate si pe toate platformele de streaming si download, accesand: https://UMR.lnk.to/GypsyRockPR
Trupa Damian & Brothers a luat nastere acum zece ani, in decembrie 2006, la initiativa artistului Damian Draghici. De la infiintare si pana in prezent, Damian & Brothers a sustinut peste 600 de concerte in Romania si in strainatate, devenind un simbol de neegalat al muzicii cross over.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top