Now Reading
Peter Pop a filmat un nou clip, in care are un rol inedit

Peter Pop a filmat un nou clip, in care are un rol inedit

Peter Pop traieste o poveste de dragoste interzisa, pe ascuns, si este arestat in noul videoclip de catre o politista hot. Ce se intampla mai departe, ramane sa vedem in noul videoclip al artistului.
Peter Pop a lucrat cu acelasi regizor ca in cazul anteriorului videoclip, “Umbre” si a filmat pe parcursul unei zile, in Chisinau.
Am avut placerea sa colaborez cu un regizor foarte talentat, Octavian Malai, care a gandit o poveste foarte interesanta pentru videoclipul piesei ‘Interzis’. Am filmat cu doi politisti din Republica Moldova si nu au lipsit catusele si pistoalele. Am trait experienta unui detinut, pe care nu as vrea sa o traiesc niciodata in viata reala“, declara Peter Pop.
Piesa “Interzis” este compusa si produsa in studioul lui Matteo, Mattman Music, de catre Matteo, Peter Pop, Razvan Mihaila, Theea Miculescu si Mirela Ursache si este lansata la doi ani de cand Peter Pop a lansat hitul “Singuri in doi”, alaturi de Lora, piesa care s-a pozitionat pe primele locuri in topurile muzicale si care a adunat peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube. Intre timp, Peter Pop a lansat single-ul si videoclipul “Umbre”, dar si o piesa in colaborare cu Speak & Shift.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top