Now Reading
Adrian Sina, Ackym si Sandra N lanseaza videoclipul piesei “Sa ma saruti”

Adrian Sina, Ackym si Sandra N lanseaza videoclipul piesei “Sa ma saruti”

Asteptarea a luat sfarsit si cea mai indrazneata poveste de dragoste spusa pe ritm de deep house lansata de catre Ackym & Adrian Sina feat. Sandra N intr-o formula inedita, are de astazi un videoclip in aceeasi masura de fascinant!

Adrian Sina, unul dintre cei mai apreciati artisti romani de catre publicul international, a carui an a inceput cu concerte bifate in Bulgaria, Azerbaijian, Tajikistan, Pakistan, Dubai, este un James Bond modern in cel mai nou videoclip realizat pentru piesa “Sa Ma Saruti”, o super productie muzicala realizata in studiourile Akcent Music.

Piesa “Sa Ma Saruti” este cel de-al cincelea single oficial al lui Ackym, producatorul muzical care ne-a obisnuit cu sound-ul sau inovator, apreciat atat in cluburi cat si pe radio.

Vocile calde ale Sandrei N si a lui Adrian completeaza perfect vibe-ul de club al piesei punctat armonios de folosirea unor instrumente inedite. Toate aceste ingrediente fac din piesa “Sa Ma Saruti” candidat la titlul de hit al verii 2017.

Videoclipul piesei “Sa Ma Saruti” a fost realizat de echipa NGM Creative cu care Adrian a colaborat in ultimii ani si introduce publicul intr-o atmosfera aristocrata, in care Adrian Sina joaca rolul unui James Bond indragostit de Sandra N, care surpinde cu un look nou, provocator si incitant.

See Also

Productia videoclipului a durat cateva saptamani, echipa lucrand la cele mai mici detalii ca totul sa arate perfect. “A fost o super provocare acest videoclip care te introduce intr-o atmosfera de petrecere luxurianta gen “Marele Gatsby” sau “James Bond” cu femei frumoase si barbati pusi la ace. Pentru a crea o atmosfera grandioasa am avut pe set in jur de 150 de figuranti si multe sticle de sampanie Martini. “Sa ma Saruti” este o super piesa care beneficiaza de un videoclip pe masura!declara Adrian.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top