Now Reading
Corina lanseaza noul ei single, FERNANDO si primul clip #NoMakeup, #NoFilter din Romania

Corina lanseaza noul ei single, FERNANDO si primul clip #NoMakeup, #NoFilter din Romania

“Nu mai am chef sa mai joc dupa reguli, nu mai vreau fatarnicie si m-am decis sa fac exact asa cum simt, sa ma exprim liber, fara etichete si fara presiunea de a nu iesi din normele societatii”, este manifesto-ul cu care Corina insoteste lansarea noul ei single, Fernando.

Sunt intr-o industrie in care ni se spune mereu ce si cum sa facem, in care simtim presiunea sa fim la fel, sa vindem chipuri perfecte, trupuri supersubtiri si sexy, mesaje fara consistenta. Stim, dar ne facem ca uitam de multe ori ca superbele fete, femei, #NastyWomen care ne urmaresc si se compara cu noi nu stiu ca pentru imaginea “fara cusur” impusa de modele false si prea perfecte, lucreaza artisti supertalentati de makeup, de imagine, filtre de post-productie si asa…mintim.

Frumusetea nu e o fata frumoasa, un trup cu norme nerealiste, ci o inima frumoasa, o minte frumoasa, un suflet frumos insotite de curajul de a fi tu insuti”, spune Corina.

“Fernando”, piesa creata in studioul DeMoga are o poveste vizuala in care artista apare in majoritatea cadrelor fara nicio interventie de machiaj, iar clipul e lucrat fara a interveni deloc prin filtre sau masti de post-productie pe chipul artistei.

Pana acum, va spun sincer, la fiecare clip, lucram asupra fiecarui cadru impreuna cu artistul vizual si puneam “masti”- niste filtre de montaj, care anuleaza orice rid fin, ascund orice por si imperfectiune.

M-am decis ca nu mai vreau asta. Nu mai vreau cadre care sa “alungeasca silueta”, nu vreau sa par mai slaba, mai inalta, diferita de cum sunt cu-adevarat. Traim intr-o lume in care am fost prea mult timp privite ca “obiecte”, dar vremurile s-au schimbat.

Fetele curajoase din toata lumea care doresc sa demonteze mituri, lupta, fac lucruri uimitoare ne invata mereu ca nu mai trebuie sa ne multumim cu a fi “breloc”, ca tine doar de noi sa ne eliberam de etichete, de presiunea de a fi cuminti, dragalase, sotii supuse si tot timpul ascunse dupa false retete ale feminitatii.”, spune Corina.

Noul clip al artistei este unul de imagine, cu stylingul semnat chiar de Corina (pentru intreaga echipa), un manifesto de “empowerment”, care pune sub semnul intrebarii clisee despre feminitate, care pune accent pe frumusetea unicitatii fiecaruia, a sexualitatii fara tabu-uri, a unei #QueerRomania.

See Also

A fi queer e unul din termenii cei mai gresit interpretati in cultura noastra. A fi queer inseamna, inainte de toate a poseda un fel de a gandi, un set de valori, o mentalitate diferita. Este viziunea despre lume caracterizata de acceptare, de naturaletea de a fi unic, neconventional, liber in exprimare.

“The Queer Ones” sunt cei care apreciaza diferenta, respecta orice orientare sexuala/de gender, inteleg complexitatea si infinitatea identitatilor fiecaruia dintre noi.

Lor le este dedicat Fernando si lor le spun raspicat ca merita sa luptam impreuna pentru a oferi tuturor o tara, o lume in care ne putem exprima fara teama de prejudecati, fara sentimentul ca nu e normal sau nu ne integram”, declara artista.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top