Acum citește
La Familia “In realitate” este prima piesa de pe noul album

La Familia “In realitate” este prima piesa de pe noul album

“Codul bunelor maniere” este titlul noului album, care va contine cel putin 10 piese. “In realitate” este piesa care da startul lansarilor de pe noul material discografic.
Pe noua piesa, La Familia l-au invitat pe GUZ sa colaboreze pentru refren. In “Codul Bunelor Maniere” vor fi mai multi invitati, printre care: Connect-R, Jianu, Rashid, Mahia Beldo si Anastasia.
Noua piesa La Familia este produsa de Mahia Beldo in studioul Scandalos Music, videoclipul fiind regizat de Marian Crisan, imaginea si montajul apartinandu-i lui Claudiu Stan (Eu sunt Vision).
Odata cu “In realitate” La Familia au relansat si platformele de socializare. Pe langa piese vor exista lansari saptamanale de noi materiale in Vlog-ul La Familia, episoade documentare despre istoria trupei, si materiale video din concerte. “Practic ne-am deschis postul nostru muzical.. La Familia TV. Se transmite live din Salajan pe frecventa Youtube! Ai nevoie doar de un abonament la internet!” declara Puya si Sisu.
La inceputul lunii iunie La Familia vor organiza in Bucuresti in parcul IOR, un concert aniversar. Anul acesta se implinesc 20 de La Familia concertul anuntandu-se a fi unul emblematic. Evenimentul va fi intitulat „20 de ani de La Familia”.
2017 va aduce si un turneu national La Familia. Pregatirile vor incepe la inceputul verii.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus