Now Reading
Betty si Matteo lanseaza single-ul si videoclipul “Bine pentru tine”

Betty si Matteo lanseaza single-ul si videoclipul “Bine pentru tine”

Betty si Matteo lanseaza single-ul si videoclipul “Bine pentru tine”, o poveste cinematografica despre anumite tipuri de frumusete in ipostaze inedite, manifestul iubirii vesnice in orice context.
Mi-a placut foarte mult sa trec prin diferite ipostaze si sa ma pun in pielea personajelor din scenariu. A fost ceva nou pentru mine si desi, a fost greu, sunt foarte multumita de rezultat. Este o piesa in care cred foarte tare si imi doresc mult sa le placa si fanilor la fel de mult. M-am distrat foarte tare la filmari, Matteo e foarte misto. Desi suntem la prima colaborare, presimt ca vor mai fi si altele“, declara Betty.
Piesa “Bine pentru tine” este compusa in studioul lui Matteo, Mattman Music. Scenariul videoclipului este realizat de catre Marian Capet, impreuna cu Betty si accentueaza ideea ca iubirea este cea care te face cu adevarat un om frumos, iubirea rupe orice bariera si prejudecata impusa de societate de-a lungul timpului pentru definitia frumosului.
Inca de la primul single lansat, “Intr-o secunda”, Betty a adunat milioane de vizualizari pe YouTube si mii de reactii pozitive in Social Media. Tanara artista s-a bucurat de succes si la urmatoarele piese, “La anii mei”, “Acolo sus”, “Amandoi”. Matteo a cucerit topurile muzicale si publicul cu numeroase hituri, precum “Andale”, “Gandesc cu voce tare”, “Amandoi” si recent alaturi de Lidia Buble prin piesa “Mi-e bine”.

Exista frumusetea vesnica? Care este secretul si care sunt sacrificiile pe care le fac oamenii pentru fericire vesnica si frumusete deplina?

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top