Now Reading
Ilinca si Alex Florea au decolat spre Kiev

Ilinca si Alex Florea au decolat spre Kiev

Ilinca Bacila si Alex Florea, castigatorii Selectiei Nationale, au plecat luni, 1 mai, spre Kiev, locul unde peste numai doua saptamani va avea loc finala Eurovision Song Contest 2017.
Cu emotie, artistii si-au luat la revedere, intr-o conferinta organizata in incinta aeroportului Otopeni. Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat Iuliana Marciuc, sefa delegatiei tarii noastre la cea de a 62-a editie a concursului, alaturi de o parte din echipa Eurovision Romania, Mihai Alexandru, compozitorul melodiei ”Yodel It!”, presa, dar si fanii, atat romani, cat si straini. Artistii au facut o multime de poze cu sustinatorii veniti sa-i conduca, au dat autografe si au oferit cadouri, iar Ilinca i-a incantat pe cei prezenti cu cateva acorduri de yodel.
La evenimentul transmis in direct la TVR 1, jurnalistii au vorbit si despre sansa Romaniei la un loc bun in clasamentul Eurovision 2017, iar Iuliana Marciuc a marturisit ca spera ca artistii sa se claseze, dupa finala din 13 mai, in “Top 5”.

In ceea ce priveste ecourile melodiei “Yodel It!” la nivel european, Iuliana Marciuc spune ca: “A fost o bucurie sa constat ca Europa , iar ziaristii straini au fost extrem de receptivi la aceasta piesa si curiosi la interviuri. Se vede ca fanii si-au schimbat optiunile si topurile in urma turneului de promovare, iar lucrurile arata bine pentru noi. La toate acestea se mai adauga optimismul cu care plecam si vrem sa-i sustinem cu toate puterile pe acesti copii, pentru ca sunt la prima lor experienta internationala. Le tinem pumnii si dorim sa venim cu rezultate cat mai frumoase de la Kiev”, a mai spus Iuliana Marciuc.

A doua zi dupa sosirea in Ucraina, romanii intra in focuri si vor sustine prima repetitie pe scena din Kiev. “Este o zi foarte importanta pentru noi, pe care o asteptam cu mare nerabdare, pentru ca este momentul in care vedem si noi cum au gandit organizatorii show-ul si, impreuna cu echipa noastra de creatie, vom incerca sa ajungem la un numitor comun“, a spus sefa delegatiei Romaniei.

See Also

Experienta Eurovision este, pentru noi, o poveste foarte frumoasa, care acum se afla in pragul unui nou inceput. Debutul si l-a facut in ianuarie, la preselectii, apoi la semifinala si in finala care a desemnat prin votul publicului “Yodel It!” ca fiind melodia castigatoare. Spun ca este un nou inceput, pentru ca plecam la Kiev sa reprezentam Romania. Sunt foarte increzatoare, stiu ca in ceea ce ne priveste am facut tot posibilul sa fim la inaltime”, a declarat Ilinca. “Urmeaza acum o perioada solicitanta. Marti vom face prima repetitie si avem foarte mari emotii. A doua repetitie o vom avea pe data de 5 mai, iar in acest interval sper sa primim din partea echipei producatoare tot sprijinul necesar pentru ca show-ul sa fie asa cum il dorim noi”, a adaugat Alex Florea.

Reprezentantii Romaniei vor canta in a doua semifinala Eurovision, din data de 11 mai. Marea finala a concursului este programata pe 13 mai.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top