Now Reading
Elena Ionescu are „Al 6-lea simt”

Elena Ionescu are „Al 6-lea simt”

Elena Ionescu continua seria Xsession3 cu o piesa sensibila – ”Al 6-lea simt”, compusa de Claudiu Stan impreuna cu Alama si produsa de Mahia Beldo.

Elena Ionescu este un artist care se regaseste in mai multe stiluri muzicale pe care le imbina cu gratie. In concertele sale concepute in mod special pentru evenimentele private, invitatii sunt incantati cu un show colorat din punct de vedere muzical. In noul ei show Elena este acompaniata de instrumentisti, si impreuna aduc vibratii vesele publicului, oferindu-i o calatorie in timpuri influentate de flamenco, salsa, reggae, africane dar si rock sau rap. Repertoriul contine piese cantate in engleza, spaniola sau romana.

Videoclipul este realizat de Claudiu Stan si echipa sa, la fel ca toate video-urile Xsession. Tot el s-a implicat in realizarea versurilor.

Xsession Music Vlog a aparut in primavara anului 2016 si alaturi de Scandalos Music aduce piese saptamanal cu artistii Scandalos si prietenii acestora. Conceptul s-a dovedit a fi unul reusit, iar cu ajutorul fanilor a reusit sa produca hit-uri precum “Las-o”, “Tic-Tac”, „Pagini de istorie”sau „Fraiero”.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top