Now Reading
NICO seducatoare in videoclipul piesei “A Little Late”

NICO seducatoare in videoclipul piesei “A Little Late”

NICO continua sa surprinda si sa se reinventeze intr-un videoclip nou, in colaborare cu producatorul muzical Red Lyard care anul trecut a dat lovitura cu single-ul “When Love Is Gone”.
De data aceasta artista apare in rolul unei femei fatale, absolut seducatoare. Iar un asemenea clip nu putea sa nu aiba un invitat cu totul special, deloc strain camerelor de filmat. Carismaticul actor Aureliu Surulescu, protagonistul serialului ” Ramai cu Mine” pe HBO si al altor filme romanesti si internationale, joaca rolul personajului masculin din videoclipul “A Little Late”, alaturi de care artista traieste o frumoasa poveste de dragoste pierduta undeva in trecut si regasita dupa multa vreme. O reintalnire romantica si o noua incercare de a face sa mearga o relatie care a fost imposibila undeva in trecut si se dovedeste a fi la fel de imposibila in prezent.

Nu am fost tocmai comfortabila in postura de iubita, chiar daca aveam alaturi un asemenea barbat sarmant. ca Aureliu Surulescu. Faptul ca trebuia sa ma las sarutata si sa joc ni?te scene pline de tandrete si pasiune in fata întregii echipe si in special a fiicei mele, care era cu ochii pe mine, mi-a dat ceva batai de cap. Dar, mi-am dat toata silinta sa intru in pielea personajului si sa transmit ceea ce ne-am propus atunci cand am inregistrat aceasta piesa in studioul Rassada Music. “A Little Late”, o piesa cu totul si cu totul speciala, cu un vibe proaspat si pozitiv, o poveste de iubire care trece prin spatiul si timpul masurate cu inima.” a declarat NICO.

Materialul video si audio a fost creat si produs de echipa Rassada Music in frunte cu Radu Sirbu, care este la cea de-a doua colaborare cu NICO, dupa ce, la inceputul acestui an, au lansat impreuna materialul pentru “Indestructibili”. Regia a fost semnata de Sirbu Ana si Marian Croitoru.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top