Now Reading
#DeDorulTau, noul single al Addei, o declaratie sincera de iubire

#DeDorulTau, noul single al Addei, o declaratie sincera de iubire

Adda lanseaza piesa #DeDorulTau, o compozitie plina de sensibilitate, ce vorbeste despre viata ei personala. Asa cum ne-a obisnuit, si pentru aceasta piesa artista si-a scris singura versurile, prin care ne impartaseste momente din viata ei si fragmente de iubire, reusind sa creeze o poveste care o reprezinta complet.

Pentru melodia #DeDorulTau, Adda s-a inspirat din propria poveste de iubire, fiind intr-un moment al vietii ei in care si-a gasit echilibrul, atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Totusi, in aceasta piesa, artista si-a imaginat ce ar face fara jumatatea ei, care i-a fost alaturi in fiecare moment, atat la bine, cat si la greu.

#DeDorulTau are o poveste amuzanta. Catalin, sotul meu, trebuia sa plece de acasa si eu i-am zis exact asa: o sa mor de dorul tau. Mi-am dat seama imediat ca acesta poate fi mesajul unei piesei, asa ca m-am asezat la pian, iar restul a venit natural. In acel moment, m-am gandit cum ar fi daca am ajunge intr-o situatie critica in relatia noastra si asa a luat nastere melodia.” a declarat Adda.
Adda a scris versurile piesei #DeDorulTau si a lucrat la productie impreuna cu Serban Cazan, Lucian Nagy si Marius Pop in studiourile Hahaha Production. Fiindca artista si-a dorit ca aceasta piesa sa aiba un sound aparte, a colaborat cu fetele de la Muse Quartet, Alina Horez (vioara I), Nicoleta Petre (vioara II), Maria Coltatu (viola) si Corina Ciuplea (violoncel) pentru a inregistra instrumentele live.

SAN (Anton Sandu) a regizat un videoclip dinamic, filmat in mai multe locuri cheie din Bucuresti si din afara orasului. Director de productie a fost Alexandru Paduretu, iar de productia video s-au ocupat Catalin Rizea si Cristian Puchiu. La scenariu au lucrat Adda si SAN. Artista a schimbat mai multe tinute pe parcursul videoclipului, fiind indrumata de Andra Moga. Ana Mironescu i-a realizat machiajul, iar pe partea de hairstyle si-a pus semnatura Livia Berceanu.

See Also

#DeDorulTau este o coproductie Baladda Records, Global Records, HaHaHa Production.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top