Now Reading
Experienta Eurovision 2017 traita de echipa Star Gossip Magazine la Kiev

Experienta Eurovision 2017 traita de echipa Star Gossip Magazine la Kiev

Dragii nostri, in acest an am fost pentru prima data martorii desfasurarii de forte a intregului fenomen Eurovision, in calitate de jurnalisti acreditati, pentru Star Gossip Magazine, si tinem foarte mult sa va impartasim cateva impresii din intreaga experienta ce a insemnat un vis pe care l-am avut inca de cand eram copii – nu ca acum nu am fi :) – si pe care finalmente am reusit sa ni-l indeplinim.

In primul rand, Kiev este un oras minunat. In scurtul rastimp pe care l-am avut la dispozitie, am putut vizita doar Pechersk Lavra – monument-complex arhitectural cultural si religios aflat in patrimoniul Unesco, o bijuterie care te incarca energetic si spiritual, deopotriva. Recomandamm oricarui turist ce viziteaza Kievul un tur de 2-3 ore in aceasta zona, unde veti putea admira biserici superbe si somptuoase, pesterile subterane ce adapostesc relicvele sfintilor sanctificati sau martirizati pentru puternica lor credinta, panorama minunata a Kievului, muzeul cu miniaturi – inedit si renumit in Europa, ce adaposteste multe itemuri atractive si interesante, deopotriva, si unde veti putea afla o mica parte din istoria Kievului.
Totodata, trebuie sa marturisim ca acest oras slav, Kiev, include cladiri de o arhitectura realmente impresionanta, bulevarde imense, oameni prietenosi – in mare parte. Iar ziua de 9 mai, ziua victoriei, la care am asistat de la fata locului, este, realmente, o adevarata zi a bucuriei patriotice!
Unul dintre marile minusuri ar fi acela ca locuitorii nu stiu prea bine engleza, si uneori comunicarea poate fi dificila. Dar si organizarea defectuoasa, in cadrul unor evenimente.

Eurovision ca si experienta este, trait, un adevarat fenomen. O adevarata nebunie, care iti bucura sufletul, te incarca cu o energie uriasa, dar si care poate deveni obositor daca te afli la o prima data. Am trait pe pielea noastra emotiile concurentilor, am cunoscut oameni frumosi, am realizat interviuri interesante, pe care le puteti urmari aici, ne-am intristat uneori pentru ca unii din preferatii nostri nu au intrat in finala, dar am trait 100% fiecare moment.

International Exhibition Center – locul de desfasurare a evenimentului este impresionant. Si sa pulsezi o data cu concurentii, in arena fiind, sau in fata scenei, in timpul repetitiilor, este de-a dreptul MAGIC!!! Am reusit sa vizitam si Eurovillage-ul – de unde ne-am achizitionat diverse suveniruri, si am asistat la unele momente live – cum ar fi cel al Janei Burchevska – reprezentanta Macedoniei, ne-am distrat la Euroclub, la petrecerea data de Israel, am avut ocazia sa vedem si unele dintre cele mai de lux hoteluri din Kiev – in lobby-urile carora am realizat interviuri cu mare parte din preferatii nostri: Valentina Monetta & Jimmie Wilson(San Marino), Imri(Israel), Joci Papai(Ungaria). In Centrul de Presa am luat interviuri proiectului Norma John ( Finlanda) si Kasiei Mos ( Polonia) si am cunoscut o parte din jurnalistii de nivel european care ne inspira sa fim mereu din ce in ce mai buni ( printre care echipa WiwiBloggs si Esctoday)!

Si….am cunoscut-o pe suverana inimii noastre din acest an: DIHAJ – Azerbadjan!!! Tot ce va putem spune este ca Diana ( pe numele ei real) este o femeie frumoasa, puternica, eleganta, si foarte atenta la tot ceea ce transmite. WE LOVE HER!!!

Nu in ultimul rand, tinem sa va marturisim ca suntem mandri 100% de performanta romanilor nostri dragi, Ilinca Bacila si Alex Florea. GO ROMANIA!!!

iar pentru maine seara, seara finalei, pe care o veti putea urmari live pe tvr1, tvr international, tvr hd si tvrplus.ro, avem un singur mesaj: MAY THE BEST WIN!!!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top