Now Reading
Ilinca si Alex Florea s-au calificat in Finala Eurovision!

Ilinca si Alex Florea s-au calificat in Finala Eurovision!

Ilinca si Alex Florea vor canta in Marea Finala Eurovision Song Contest! Reprezentantii Romaniei au trecut cu bine de semifinala din aceasta seara,transmisa in direct la TVR 1, TVR HD, TVRi si online pe www.tvrplus.ro.
„Ce a fost mai usor a trecut. Greul abia acum incepe, caci presiunea finalei si sprijinul fanilor ne obliga sa facem o figura frumoasa in Marea Finala”, sunt cuvintele lui Alex Florea, dupa anuntarea rezultatelor semifinalei. „Ma simt extraordinar. Am reusit sa ne calificam in Finala, unde vom fi castigatori, indiferent de locul pe care ne vom clasa. Important este sa cantam cel putin la fel de bine cum am facut-o in aceasta seara, pentru a nu-i dezamagi pe cei care ne-au sustinut pe parcursul acestei calatorii minunate”, a declarat Ilinca la finalul spectacolului.

Finalistii Eurovision 2017
In aceasta seara, artisti din 10 tari, din totalul celor 18 participante la a doua semifinala, s-au calificat pentru Finala din 13 mai. Alaturi de Ilinca si Alex Florea, in Marea Finala vor merge reprezentantii Bulgariei, Croatiei, Ungariei, Danemarcei, Norvegiei, Olandei, Austriei, Israel si Belarus, dar si cei ai Suediei, Australiei, Belgiei, Azerbaidjanului, Portugaliei, Greciei, Moldovei, Cipru, Armeniei si Poloniei, calificati dupa semifinala din 9 mai. Tarile „Big Five” – Italia, Marea Britanie, Spania, Franta, Germania – si tara gazda, Ucraina, sunt direct calificate in ultima faza a concursului.
Ca si cele doua semifinale, Finala Eurovision 2017 va fi transmisa in direct la TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe TVR+, sambata, 13 mai, incepand cu ora 22.00.

La conferinta de presa ce a urmat anuntarii finalistilor, artistii au tras la sorti si ordinea de intrare in concurs. Astfel, Romania va intra in cea de-a doua parte a Finalei, pe pozitia 20.

See Also

Ordinea intrarii in concurs a celor 26 de finaliste Eurovision 2017:

1. Israel
2. Polonia
3. Belarus
4. Austria
5. Armenia
6. Olanda
7. Moldova
8. Ungaria
9. Italia
10. Danemarca
11. Portugalia
12. Azerbaidjan
13. Croatia
14. Australia
15. Grecia
16. Spania
17. Norvegia
18. Marea Britanie
19. Cipru
20. Romania
21. Germania
22. Ucraina
23. Belgia
24. Suedia
25. Bulgaria
26. Franta

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top