Acum citește
NAVI lanseaza albumul de debut sub egida Electrecord

NAVI lanseaza albumul de debut sub egida Electrecord

Dupa “Picture Perfect” si “Burning Process”, single-uri care s-au bucurat de un succes incontestabil, cantautoarea NAVI a semnat un contract pentru albumul sau de debut, Songbird, cu prestigioasa casa de discuri Electrecord.
Pentru Songbird, muzica si versurile sunt compuse integral de NAVI si NMC (Marian Nica), iar productia muzicala este realizata de Marian Nica. Albumul a fost inregistrat, mixat si masterizat in intregime la NMC Productions (Bucuresti).

Am lucrat la album aproape doi ani, ne-am dat timp sa il facem exact asa cum ne-am dorit, fara constrangeri si deadline-uri, am lasat muzica sa se nasca natural si sa capete consistenta”, spune NAVI.

Piesele sunt in engleza pentru ca este limba pe care NAVI a invatat-o prima oara si totodata pentru ca isi doreste ca muzica ei sa se adreseze unui public cat mai larg. Ilustratiile albumului au fost realizate de Cristina Calara. Imaginile reprezinta mai multe stari: acelasi suflet de Songbird, dar in cel putin patru directii diferite ale sentimentelor. Pe scurt, Songbird este un rollercoaster de emotii, contradictorii uneori, inspirate din experienta de viata a artistei NAVI.

Am ales sa imi intitulez albumul Songbird deoarece asa mi-au spus, de cand eram mica, oameni dragi mie, dar si pentru ca sunt foarte pasionata de pasari si de ideea de zbor in sine. In plus, simt ca ma reprezinta 100% si ca piesele mele spun o poveste, intocmai precum cantecul pasarilor.

Vezi și

Vor fi cel putin doua extrase pe single de pe acest album, care vor fi lansate sub egida casei de discuri Electrecord (infiintata in 1932), label-ul de referinta al istoriei muzicale din Romania.“Este o mare onoare pentru mine sa semnez cu Electrecord, am crescut cu discurile lor, muzica pe care au lansat-o de-a lungul timpului este deja parte din istoria romaneasca… iar acum, albumul meu de debut este inclus in cea mai vasta si frumoasa fonoteca autohtona. A fost un drum lung pana aici, 15 ani – de cand am pus prima oara mana pe microfon si am decis ca asta vreau sa fac tot restul vietii mele – si pana mi-am tinut in mana toata viata, toate povestile, toate prinse pe un CD. Mi-am gasit locul aici pentru ca se pune in primul rand accent pe muzica – si am simtit ca ader unui standard, ca imi asez muzica si gandurile si sperantele intr-un loc unde sunt incurajata sa cresc, sa creez si sa fiu mai buna. E un sentiment minunat sa nu mai fiu un artist nesemnat, dar sa am in acelasi timp libertatea creativa si incurajarea unei echipe minunate, atat cea de la casa de discuri, cat si gasca mea de la studio.”

Songbird cuprinde 14 piese pop-indie inspirate din viata reala, dar continand sperante si vise si mai ales sentimente.
Songbird by NAVI va fi disponibil incepand cu 8 iunie 2017 in magazinele de muzica si online.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus