Acum citește
Dan Balan lanseaza “Hold On Love”, cel mai nou single al artistului nominalizat la Grammy

Dan Balan lanseaza “Hold On Love”, cel mai nou single al artistului nominalizat la Grammy

Dupa ce saptamana aceasta au circulat pe internet diferite fotografii ale renumitului interpret si producator in ipostaze provocatoare, in rolul unui pastor sexy, Dan Balan a confirmat ca acestea fac parte din clipul noului single “Hold On Love”.

Versurile noului single vorbesc despre fatarnicie si ispita.
Artistul apare in videoclip in rolul de pastor, care dezgoleste sufletele oamenilor si arata adevarata lor fata, intrucat fiecare dintre noi are in ganduri patimi ascunse pe care nu le recunoa?te nici sine insusi.

Dan Balan este interpret, compozitor si producator, fiind primul si unicul artist din Republica Moldova nominalizat pentru un premiu Grammy, in calitate de co-autor al hitului “Live Your Life”, interpretat de Rihanna si rapper-ul T.I..

Balan a gustat din succes alaturi de trupa O-Zone, lansand hituri pe banda rulanta, printre care si piesa “Dragostea din tei”, cunoscuta si ca “Numa Numa” sau “Mai Ya hee”, care a ocupat primul loc in Eurochart Hot 100 timp de 12 saptamani.

Odata cu destramarea trupei O-Zone in 2005, Dan s-a mutat în Los Angeles pentru a lucra la albumul sau de debut. Asa a luat nastere Crazy Loop, alter-ego-ul artistului, care a lansat albumul „The Power of Shower”, ce a inclus single-urile „Crazy Loop” si „Johanna, Shut Up!”.

A urmat nominalizarea la premiile Grammy din 2009, în calitate de co-autor al piesei „Live Your Life” (interpretata de Rihanna ?i T.I.). Piesa a ocupat primul loc in Billboard Hot 100 si a primit de patru ori “Discul de platina” pentru vanzari.

Vezi și

Povestea „Crazy Loop” a luat sfarsit, iar in 2010 artistul a lansat hit-ul „Chica Bom! b” (Top 10 UK Dance, Germania, Danemarca, Grecia, Rusia si Romania) sub numele Dan Balan. A urmat piesa „Justify Sex”, care a surprins publicul cu un videoclip provocator regizat chiar de Jesse Dylan, fiul lui Bod Dylan.

„Freedom”, lansata in 2011, a fost una dintre cele mai ascultate piese in cluburile din Romania, iar în 2013, Dan B?lan a colaborat cu Tany Vander si Brasco pentru „Lendo Calendo”.
In 2017, cu ocazia Zilei Europei, O-Zone s-au reunit dupa 12 ani pentru doua concerte, la Chisinau si Bucuresti, unde Dan Balan a cantat si un set solo.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus