Acum citește
Raul Eregep se alatura proiectului Havana si lanseaza single-ul si videoclipul “Mon Amour”

Raul Eregep se alatura proiectului Havana si lanseaza single-ul si videoclipul “Mon Amour”

Dupa ce a cucerit publicul cu hiturile “Vita Bella” si “Que Sera, Sera”, Havana lanseaza single-ul si videoclipul “Mon Amour”, alaturi de Raul Eregep, noua voce a trupei. Muzica este compusa de Sorin Seniuc si Vanotek, iar versurile sunt scrise de Alexandra Tirtirau. Raul, finalistul de la X Factor, apare in primul sau videoclip alaturi de cei doi membrii si canta in limba franceza.

O coproductie Cat Music si Global Records, videoclipul este regizat de Khaled Mokhtar, cel cu care baietii de la Havana au colaborat si pentru proiectele anterioare.

Sunt foarte fericit ca fac parte din trupa Havana. Ma simt foarte bine in compania lor si asta cred ca este cel mai important. Am asteptat acest moment. Nici nu-mi vine sa cred ca avem un videoclip. Simt ca sunt pe drumul cel bun pentru ca asta este tot ce vreau sa fac: sa cant. Piesa mi se potrveste si este diferita de tot ce am cantat pana acum. Am început sa cant in copilarie, pe la 12 ani. Am participat la KIDsing si la X Factor, unde am facut parte din echipa Deliei ?i m-am clasat pe locul 2. Sunt foarte fericit ca fac parte din trupa Havana.”, a declarat Raul.

“M? bucur ca lansam aceasta piesa si cred ca suna foarte bine in noua formula. Raul este un tanar la inceput de drum si cred ca merita sustinut.”, a spus Vanotek.

’Mon Amour’ are un ritm care te prinde si speram ca si ascultatorilor sa le placa. Este un proiect in care noi credem foarte mult, ne bucuram c? Raul este alaturi de noi si vrem sa il felicitam pentru toata munca.”, a adaugat Sorin.

Vezi și

Pana in prezent, Havana a lansat “Que Sera, Sera”, “Vita Bella” si “Vanessa”, piese de succes ce au cucerit publicul din Romania. Cu peste 32 milioane de vizualizari pe YouTube, „Vita Bella” s-a bucurat de succes atat in tara, cat si in Franta, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Grecia, Bulgaria.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus