Now Reading
Liviu Teodorescu lanseaza single-ul si videoclipul #Obsesie! Cristina Ich joaca rolul principal

Liviu Teodorescu lanseaza single-ul si videoclipul #Obsesie! Cristina Ich joaca rolul principal

Liviu Teodorescu, una dintre cele mai bune voci masculine din Romania, lanseaza single-ul “Obsesie”. Piesa, compusa de catre tanarul artist in propriul studio, LiTe Music, si produsa in studiourile Hahaha Production, aduce in atentia publicului povestea de dragoste, suferinta si obsesie, prin care mintea incalcita a oamenilor solicita sentimentele pentru persoana iubita.

Obsesia te face sa uiti de tine, scoate la iveala laturi ale personalitatii tale de care nici nu ai habar. Te face sa iti doresti atat de mult sa fii langa persoana respectiva, obiectul obsesiei, incat ai face orice e nevoie. Si, culmea, la inceput totul pare o joaca, fara implicarea sufleteasca a cuiva. Despre asta vorbeste “Obsesie”, noul meu single, declara Liviu.

Videoclipul, in regia lui Criss Blaziny, a fost filmat intr-o locatie din apropierea Bucurestiului. Pentru acest proiect, artistul si-a ales o prezenta feminina foarte senzuala, nimeni alta decât vloggerita Christina Ich, femeia care i-a luat mintile ?i l-a facut sa se indragosteasca de ea.

Liviu Teodorescu este cu desavarsrire cea mai buna voce masculina pe care noi o avem. Am fost foarte fericita cand am primit propunerea sa filmez al?turi de el. Liviu este un baiat talentat, alaturi de care am lucrat foarte bine, este un adevarat profesionist. Da, trebuie sa recunosc, am facut o “Obsesie” pentru aceasta piesa!a declarat Cristina Ich.

See Also

In videoclip, uimeste prin talentul ei, contorsionista Andreea Tucaliuc, cea care a scos in evidenta metafora mintii, greu de descifrat. La numai 13 ani, Andreea se lauda cu multe trofee si cu foarte multe reusite. In spatele succesului ei stau foarte multe ore de antrenament, sacrificii si perseverenta, fiind un exemplu demn de urmat pentru copiii de varsta ei.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top