Acum citește
VESCAN si MAHIA BELDO – Istoria se repeta cu „PLECATI DIN CAPUL MEU”

VESCAN si MAHIA BELDO – Istoria se repeta cu „PLECATI DIN CAPUL MEU”

VESCAN si MAHIA BELDO – 2 ardeleni veniti in Bucuresti in 2013. O mutare inspirata daca tinem cont ca de atunci cei doi au reusit sa formeze o echipa senzationala cu rezultate ca „In dreapta ta”, „Al tau impiedicat”, „Las-o”, „Tic-tac” sau „Fraiero”. Seria nu se opreste insa aici, cei doi avand alte zeci de idei in studio ce asteapta sa fie concretizate. Cea mai noua este „PLECATI DIN CAPUL MEU”, single ce a luat nastere inca de anul trecut in studioul Scandalos Music.

Noul single este creatia exclusiva a celor doi si face parte dintr-un EP semnat VESCAN, care va fi lansat pe parcursul acestui an.

Videoclipul este realizat de acelasi Claudiu Stan, regizor si artist, semnatar al tuturor productiilor video din seria Xsession.

Vescan: ”Plecati din capul meu” este piesa care poate defini pe oricine si are la baza simpla idee de RAU vs BINE. Fiecare dintre noi, in nebunia noastra, suntem zilnic influentati de personalitatile noastre, uneori incercam sa fim cei mai buni oameni iar alte dati suntem egoisti si lacomi. Sa te plasezi la mijloc e cel mai greu atunci cand vocile din capul tau isi dau mereu cu parerea. E o piesa de care eu, Mahia Beldo si restul echipei suntem foarte mandri si la care am lucrat cu mult suflet. Peace and love!

Vezi și

Mahia Beldo: „Am luat piesa asta foarte personal si am incercat sa ma eliberez prin ea. Eu ma regasec total. Este foarte sincera si sper ca si publicul sa simta asta.”

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus