Now Reading
,,Wonder Woman” scrie viitorul dreptatii din 2 iunie, la cinema

,,Wonder Woman” scrie viitorul dreptatii din 2 iunie, la cinema

Gal Gadot joaca rolul principal in „Wonder Woman”, un film impresionant de actiune si aventura, regizat de Patty Jenkins („Monstru”, serialul AMC „The Killing”), care odata cu premiera sa cinematografica din 2 iunie, devine primul film dedicat in întregime super-eroinei DC.

Inainte de a deveni Wonder Woman, Diana era o printesa din Amazon, crescuta intr-un paradis izolat si antrenata pentru a deveni invincibila in lupta. Dar cand un pilot american se prabuseste pe tarmul insulei si le povesteste amazoanelor despre conflictul cumplit care zdruncina lumea intreaga, Diana decide sa plece de pe insula, convinsa ca poate anihila aceasta amenintare. Luptand alaturi de omenire intr-un razboi menit sa puna capat oricaror alte razboaie, Diana isi va descoperi marile puteri… si adevaratul destin.

Alaturi de Gadot, din distributia internationala a peliculei au mai facut parte Chris Pine (filmele „Star Trek”), Robin Wright („Fata cu un dragon tatuat”, serialul Netflix „Culisele puterii”), Danny Huston („Infruntarea titanilor”, „X-Men de la Origini: Wolverine”), David Thewlis (filmele „Harry Potter”, „Teoria intregului”), Connie Nielsen (serialul „The Following”, „Gladiatorul”), Elena Anaya („Pielea in care traiesc”), Ewen Bremner („T2 Trainspotting”, „Expresul zapezii”), Lucy Davis („Lupta cu zombi”, serialul „Better Things”), Lisa Loven Kongsli (viitorul „Ashes in the Snow”), Saïd Taghmaoui („Teapa in stil american”) si Eugene Brave Rock (serialul „Hell on Wheels).

Patty Jenkins a regizat filmul dupa un scenariu scris de Allan Heinberg, povestea fiind creata de Zack Snyder, Allan Heinberg si Jason Fuchs, pe baza personajelor din benzile desenate DC. Wonder Woman a fost creata de William Moulton Marston.

See Also

Pelicula a fost produsa de Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder si Richard Suckle, producatorii executivi fiind Stephen Jones, Geoff Johns, Jon Berg, Wesley Coller si Rebecca Steel Roven.

Pelicula va fi distribuita de compania de entertainment Warner Bros. Pictures in format 3D si 2D in anumite cinematografe si in format IMAX in intreaga lume.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top