Now Reading
Nou de la Mihail: “Who You Are”

Nou de la Mihail: “Who You Are”

Mihail revine cu o noua piesa inspirata, la fel ca si precedentele single-uri, din experientele sale personale si din trairile care i-au creionat personalitatea.

“Who You Are” este o piesa la care Mihail a lucrat intens in ultimele luni si despre care a povestit:

Este inspirata din diferite momente din viata, atunci cand faci un pas inapoi si incerci sa asimilezi ceea ce se intampla in jurul tau. Ultimul an pentru mine a fost o perioada de regasire, in care am incercat sa descopar cine am devenit eu si daca-mi place aceasta persoana.”

Videoclipul este marcat de un dans cu sinele, o redescoperire ce vine in completarea mesajului piesei

Clipul este filmat intr-un peisaj de poveste, in apropierea orasului Cluj Napoca de catre Dima Dimov ( “Simt ca ne-am indepartat”), locatia fiind considerata de artist esentiala pentru “povestea” acestui single.

Cu un refren care iti raman intiparit pe buze si pe care il vom fredona cu bucurie in aceasta vara, piesa este puternic accentuata de “rabufnirile” vocale ale lui Mihail atat de apreciate de fani.

See Also

Muzical, “Who You Are” reuseste sa ne transpuna intr-o calatorie cu ajutorul influentelor indie-britanice, a carei destinatie finala este sinceritatea cu noi insine.

Mihail s-a facut remarcat odata cu lansarea hitului “Ma ucide ea” care a fost ascultata de peste 50 de milioane de ori pe YouTube ?i a ocupat primul loc in cele mai importante clasamente muzicale, Pentru el, arta este un stil de viata, in afara muzicii dedicandu-se si pasiunii sale pentru pictura si fotografie. « Who You Are » marcheaza inca un capitol din povestea sa pe care o impartaseste cu publicul asa cum a facut-o de fiecare data: cu gratitudine si sinceritate.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top