Now Reading
INNA – colaborare cu unul dintre cei mai importanti DJ ai momentului – Sam Feldt x Lush & Simon – “Fade Away”

INNA – colaborare cu unul dintre cei mai importanti DJ ai momentului – Sam Feldt x Lush & Simon – “Fade Away”

INNA a fost de curand in Amsterdam unde a promovat single-ul “Gimme Gimme”, cu peste 50 000 000 de vizualizari pe YouTube, dar si pentru a prezenta in premiera “Fade Away”, piesa DJ-ului Sam Feldt impreuna cu Lush&Simon.
Artista a urcat pe scena de la ZiggoDome din Amsterdam cu Sam Feldt si Lush&Simon in fata a peste 17 000 de oameni si au cantat piesa, apoi a fost la doua radiouri din Olanda unde a cantat “Fade Away” intr-o varianta acustica.

“Ma bucur de aceasta colaborare, Sam Feldt este unul dintre cei mai cool si fresh DJ-i ai momentului, iar Lush&Simon sunt un duo care aprind atmosfera in cluburi si pe scenele marilor festivaluri. Sper ca “Fade Away” sa transmita emotie, bucurie”, a spus INNA.

See Also

Cel mai recent single “Gimme Gimme” a cucerit topurile din Spania, Turcia, Mexic, Chile. Acest lucru a fost remarcat si de celebrul blogger si om de televiziune Perez Hilton, care a scris un articol pe perezhilton.com despre piesa “Gimme Gimme”: “Tocmai din Romania, sa ii uram bun venit INNEI. Piesa ei “Gimme Gimme” este altceva, este next level! O piesa pop cu un sound extem de actual, cu mare potential de a fi un hit in America”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top