Now Reading
IRISHA lanseaza primul single din cariera – “Fosta Ta”, alaturi de UDDI

IRISHA lanseaza primul single din cariera – “Fosta Ta”, alaturi de UDDI

IRISHA, pe numele ei real, Irina Ceban, lanseaza prima piesa din cariera, insotita de videoclip – “Fosta Ta”, featuring UDDI. Muzica si versurile sunt compuse de Andi Banica si Dragos Udila, orchestratia este creata de Catalin Tamazlicaru si Razvan Matache, piesa a fost produsa de DJ Sava, iar videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu.

Ma bucur foarte mult ca lansez prima piesa din cariera. ‘Fosta ta’ are un mesaj foarte actual, avand in vedere lumea in care traim. Sper sa va placa si sa va regasiti in piesa, pentru ca fiecare din noi a trecut prin astfel de trairi macar o data, inclusiv eu. Videoclipul a fost filmat in Cancun (Mexic), o locatie foarte exotica, cu peisaje extrem de frumoase. Cu aceasta ocazie, vreau sa multumesc Cat Music, lui UDDI, DJ Sava si tuturor celor care ma sustin. Va asteapta multe suprize, asa ca va invit sa intrati pe pagina mea de Facebook: www.facebook.com/irishaofficial/”, declara IRISHA.

Frumoasa artista, originara din Moldova, a urmat Colegiul de Muzica “Stefan Neaga”, apoi Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice si Master la Canto Jazz. IRISHA vine dintr-o familie de muzicieni, tatal fiind profesor de instrumente aerofone, iar mama, profesor de pian. La 14 ani, a invatat sa cante la pian, iar din acel moment, muzica a devenit parte din viata sa.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top