Now Reading
Andreea D lanseaza piesa “So Hood (OMG)”, energie pentru vara anului 2017

Andreea D lanseaza piesa “So Hood (OMG)”, energie pentru vara anului 2017

Dupa cum ne-a obisnuit, Andreea D revine cu o piesa la fel de energica si ritmata ca toate celelalte piese ale ei. “So Hood (OMG)” are un sound aparte si promite a se auzi in toate cluburile si pe toate plajele, dar si pe toate posturile de radio, in aceasta vara. ” Imi planuiam de mult timp sa am o piesa care sa te ridice de pe scaun in primele secunde de play si sunt convinsa ca asta veti simti si voi cand o veti asculta. Imi doresc ca oamenii sa se distreze, sa fie veseli si sa danseze pe muzica mea, cred ca asta este cea mai buna terapie catre buna dispozitie“, ne-a declarat artista.

Piesa este compusa de Catalin Dascalu si Silviu Paduraru (Deepside Deejays), orchestratia este facuta de Silviu Paduraru (Deepside Deejays), Tulea Danut, Robert Lazar; iar textul este facut de Catalin Dascalu si Veo Nitu. Piesa a fost produsa in studiourile Metropolitan Records si BlackJack Records.

Pe Andreea D o stim din colaborarile de succes pe care le-a avut cu Dj Sava (Money Maker, Free) si Sasha Lopez (All my people), dar si din succesul international a pieselor proprii “Rompedon” si “Paradise”, piese ce au strans zeci de milioane de vizualizari in online.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top