Now Reading
Osaka & Brianna lanseaza single-ul si videoclipul “Find me”, alaturi de Cat Music

Osaka & Brianna lanseaza single-ul si videoclipul “Find me”, alaturi de Cat Music

Dupa succesul international inregistrat alaturi de Monoir cu hitul „The Violin Song“, care a fost difuzat in tari precum Polonia, Grecia, Rusia si a generat peste 57 de milioane de vizualizari pe YouTube, Osaka si Brianna revin cu o piesa noua cu videoclip. Single-ul este scris de Cristian Tarcea (Monoir), Bianca Nita si Victor Biliac, si produs de Cristian Tarcea.

‘Find Me’ este o piesa cu un sound fresh la care s-a lucrat mult. Sper ca veti fi cuceriti din nou, la fel cum a fost si in cazul piesei “The Violin Song”. Videoclipul, in regia lui Cristian Tarcea, este realizat in Constanta si are o poveste frumoasa. Sper sa va placa!”, declara Osaka.

“’Piesa te transpune intr-o calatorie muzicala cu un vibe fresh, de vara, ce iti da energie, dar in acelasi timp, si o stare de relaxare.”, adauga Brianna.

Dupa infiintarea propriei case de productie in 2012, Cristian a inceput sa adune o echipa de artisti si compozitori, printre care se numara si Brianna, artista pe care a descoperit-o la un concurs muzical. In 2016, producatorul Cristian Tarcea a lansat proiectul Monoir si a debutat cu “The Violin Song”, alaturi de cei doi artisti.

See Also

Ca de obicei, m-am lasat inspirat de Brianna si Osaka si am conceput piesa ” Find Me”, o piesa pe care am produs-o cu cel mai mare drag. M-am dedicat in totalitate proiectului si m-am ocupat de regia clipului. Filmarile s-au desfasurat in Constanta, mai precis, pe faleza din Techirghiol. Am facut ce-am simtit cu totii si sper ca lumea sa asculte si sa priveasca cu drag ‘Find Me’”, declara Cristian Tarcea.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top