Now Reading
EXCLUSIV! INTERVIU DE WEEKEND : VESCAN – “Nu fac muzica doar gandindu-ma la succes, dar sincer ma bucur de fiecare data cand lumea iubeste piesele mele”

EXCLUSIV! INTERVIU DE WEEKEND : VESCAN – “Nu fac muzica doar gandindu-ma la succes, dar sincer ma bucur de fiecare data cand lumea iubeste piesele mele”

Vescan este, la ora actuala, unul dintre cei mai reprezentativi artisti din Romania. Prin versurile foarte sincere si dureros de realiste, uneori, piesele sale devin rapid hituri no 1 in heavy rotation in topurile din Romania. Dincolo de scena, Vescan este un barbat interesant din toate punctele de vedere.
Pentru ca NE PLACE si pentru ca ne dorim de mult sa il cunoastem mai bine, echipa Star Gossip Magazine a realizat, special pentru voi toti, cititorii nostri, un interviu in exclusivitate cu VESCAN!

Hello, Vescan si bun venit pe la noi! Recent ai lansat un nou single, ce suna extrem de bine, “Plecati din capul meu”. Ce te-a inspirat in crearea acestei piese si ce mesaj promoveaza ea?

Buna si bine v-am gasit! ”Plecati din capul meu” a fost o adevarata provocare atat pentru mine cat si pentru colegii mei, ne-am implicat mult si suntem foarte mandri de rezultat. Are la baza simpla idee de Rau vs Bun, cu totii avem momente in care suntem prea buni incat riscam sa fim luati de prosti si momente in care suntem egoisti si lacomi… aici apare piesa.

Cat de mare este diferenta dintre Vescan – good guy si Vescan – bad guy in plan real?

Cat sa ma ”ajute” amandoi sa o dau de multe ori in bara cu succes, dar impreuna sunt eu.

Te-ai asteptat ca piesa “Las-o” sa aiba succesul urias inregistrat?

Nu facem muzica doar gandindu-ne la succes, dar sincer ne bucuram de fiecare data cand lumea iubeste piesele noastre.

Din feedback-ul primit dupa toate piesele pe care le-ai lansat pana acum, cat de mult ai observat ca se regasesc romanii in mesajul pieselor tale?

Mai mult decat credeam vreodata si e un sentiment de nedescris.

Ce diferente constati intre Vescan – artistul si omul din momentul lansarii sale pe piata muzicala si cel din prezent?

Daca sunt schimbari la mine ca om (bune/rele) cu siguranta nu au legatura cu muzica, au legatura cu timpul, „Tic-Tac”! Cat despre artist, partea cea mai buna e ca nimeni nu stie ce urmeaza, nici macar el, munceste si invata, progreseaza de la o zi la alta, deci doar schimbari bune.

Cu ce artist/artista din Romania iti doresti o colaborare pe viitor?

Sunt foarte multi artisti pe care ii apreciez in Romania, nu pot sa ma pronunt.

La ce nivel consideri ca se afla in prezent muzica hip-hop din Romania? Consideri ca artistii de nisa de indreapta incet, incet, spre zona comerciala?

Cred ca pretentiile se ridica de la an la an in toata muzica nu doar in hip-hop, se lanseaza mult mai multe piese si cu ajutorul net-ului se si asculta mult mai multa muzica si mai rapid.
Nu cataloghez muzica fiind comerciala sau underground, ascult mesajul si incerc sa simt artistul… dupa care imi dau seama daca e pe gustul meu sau nu, atat.

Daca ar fi sa dai timpul inapoi, ce moment din viata ta ti-ai dori sa il repeti si ce moment ti-ai dori sa nu fi existat niciodata?

See Also

Daca tot aveti la dispozitie o masina a timpului, as vrea va rog sa retraiesc primul concert si sa nu fi existat o ora de emotii inainte.

Ce surprize rezervi pe viitor publicului?

Multa multa muzica, am un EP cu 6-7 piese care vor fi lansate pana la sfarsitul anului in cadrul Xsession si in paralel incep un nou sezon din proiectul ”Prin ochii vostri” (Piese facute cu subiect ales de public)

Cat de mult consideri ca ajuta in prezent online-ul artistii din Romania?

Foarte mult, cea mai rapida sursa de promovare in timpurile noastre.

Ce mesaj doresti sa transmiti pe aceasta cale tuturor fanilor tai si cititorilor Star Gossip Magazine?

Sa asculte muzica buna si sa-si urmeze visele. Doamne ajuta!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top