Now Reading
,,Dunkirk” a triumfat in lupta pentru suprematia box office-ului romanesc

,,Dunkirk” a triumfat in lupta pentru suprematia box office-ului romanesc

Unul dintre cele mai asteptate evenimente cinematografice semnate de Christopher Nolan, ,,Dunkirk” s-a luptat pana a ajuns in fruntea box office-ului romanesc din acest weekend, in urma caruia filmul a obtinut venituri in valoare de 655.474 lei, precum si un numar de 32.051 spectatori.
Scris si regizat de Christopher Nolan, action thriller-ul epic ,,Dunkirk” aduce in prim plan povestea operatiunii Dynamo, care pe marele ecran este expusa din trei unghiuri diferite si poate fi observata in timp ce se desfasoara pe pamant, in apa si in aer, fiind redata spectatorilor printr-o combinatie inovatoare de tehnologie IMAX cu film de 65 mm.
Povestea filmului surprinde trupele britanice si ale aliatilor inconjurate de inamici pe plaja franceza si fortate sa faca fata unui asalt aproape imposibil de rezistat.
„Dunkirk”reuneste o distributie impresionanta din care fac parte actorii Tom Hardy („Mad Max: Drumul furiei”), Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy si debutantul Fionn Whitehead. Filmul este produs de Christopher Nolan si Emma Thomas, iar Jake Myers este producator executiv.
,,Dunkirk” a fost filmat in Franta, Olanda, Marea Britanie si Los Angeles.
Dupa ce a purtat publicul de pe strazile din Gotham, in lumea infinita a viselor, pana la cele mai indepartate colturi ale spatiului, pentru prima data, inovatorul regizor, scenarist si producator propune un eveniment inspirat din viata reala, ale carui ecouri au rasunat pe tot parcursul vietii acestuia: miracolul de la ,,Dunkirk”, care va putea fi vizionat de vineri, 21 iulie, pe marile ecrane din toata tara, fiind disponibil si in format IMAX.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top