Now Reading
Videoclip: Alexandra Stan – “Noi 2”

Videoclip: Alexandra Stan – “Noi 2”

Dupa numeroase hituri cantate in engleza, spaniola si franceza, plus o cariera internationala de peste 8 ani, a venit momentul ca Alexandra Stan sa lanseze prima ei piesa in limba romana – “Noi 2”.

Cu toate ca in trecut a avut colaborari cu Trupa Zero pentru “Inima de gheata”, cu Dorian pentru “Motive” si alaturi de Criss Blaziny a cantat “Au gust zilele”, niciodata nu a lansat propriul single in limba materna.

Pentru “Noi 2”, Alexandra Stan a lucrat cu Cristian Tarcea, tot din Constanta, Alex Parker, Laurentiu Popescu si Chriss JustUs.

Eu sunt copilul marii, ma hranesc cu razele soarelui, iubesc energia apei si cred ca asta inseamna marea: fericire, distractie, locul unde stresul dispare si totodata locul ideal pentru inceputul unor relatii, de asta si invitatia mea “Iubite / Mi-ai face o favoare / Dac-ai veni la mare”, marturiseste Alexandra Stan.

Regizat de Bogdan Paun de la NGM Creative, clipul ne prezinta o gasca de fete jucause, puse pe distractie, cu Alexandra Stan capitanul grupului.

See Also

“Noi 2” este cel de-al doilea single lansat anul acesta de Alexandra Stan de cand si-a infiintat Alexandra Stan Records, chiar la o luna distanta de la aparitia “Boy Oh Boy”, o piesa cu un videoclip filmat in Kuala Lumpur. Mai mult, Alexandra Stan pregateste si lansarea primei colectii de haine Stan by Alexandra Stan, care va fi disponibila pe site-ul www.alexandra-stan.com.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top