Now Reading
Lara Fabian revine cu un nou videoclip in limba engleza, “Growing wings”

Lara Fabian revine cu un nou videoclip in limba engleza, “Growing wings”

Lara Fabian a lansat videoclipul pentru Growing Wings, primul single de pe viitorul album Camouflage. Pentru cel de-al 13-lea album din cariera sa, Lara Fabian a decis sa incerce din nou aventura engleza, ce imbina baladele cu piesele de factura pop. In Growing Wings, acordurile de pian dau o dimensiune dramatica unui text introspectiv în cazul prin care cantareata de origine canadian-belgiana decide sa nu isi mai puna intrebari si merge mai departe.
Regizat de Senol Korkmaz, videoclipul ne duce la marginea marii, unde un barbat danseaza pe ritmul vietii sale, pentru a scapa de demonii interiori. Ne bucuram de imagini uluitoare care par sa provina dintr-un episod din Urzeala tronurilor sau Vikingii.
Noul album semnat Lara Fabian, “Camouflage”, va fi disponibil din data de 06 octombrie.

La 2 ani de la concertele sustinute la Bucuresti si Cluj-Napoca, Lara Fabian revine in Romania pentru a promova noul ei album, ”Camouflage”. Noile concerte de la Bucuresti si Cluj fac parte din Turneul Mondial Camouflage, primul turneu al Larei Fabian bazat pe un repertoriu cu piese in limba engleza. Show-ul va avea o productie vizuala inovativa si un setlist ce va cuprinde, in mare parte, melodii de pe discul ”Camouflage”, precum si alte piese in limba engleza. In setlist vor fi incluse si cele mai importante hituri din cariera artistei, piese precum ”Je t’aime” sau ”Je suis Malade”. Lara Fabian va canta pe 29 martie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, doua zile mai tarziu, pe 31 martie, urmand sa concerteze la Sala Palatului din Bucuresti.
Cei care vor achizitiona bilete la concertele Larei Fabian din martie 2018, vor primi gratuit noul album al artistei – ”Camouflage”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top