Now Reading
Vedetele intra in goana dupa alune o data cu premiera noului film, ‘Nut Job 2″

Vedetele intra in goana dupa alune o data cu premiera noului film, ‘Nut Job 2″

Marti, 22 august, a avut loc la Grand Cinema Baneasa Shopping City, in prezenta presei si a vedetelor precum Adelina Pestritu, CRBL sau Roxana Ciuhulescu, premiera noului film Nut Job 2.

Daca in versiunea originala a animatiei personajul Mr. Feng este dublat de inegalabilul Jackie Chan, cel care s-a incumetat sa accepte provocarea unui asemenea rol in versiunea autohtona este CRBL, un artist care promite sa-si impresioneze fanii din 25 august, cand va putea fi auzit pe marile ecrane din Romania dand glas unui soricel deopotriva adorabil si terifiant, numai in ,,Nut Job 2: Goana dupa alune”.

Despre personajul sau si experienta colaborarii in cadrul animatiei ,,Nut Job: Goana dupa alune”, CRBL a declarat cu entuziasm: ,,Fiica mea Alessia a fost cea mai bucuroasa atunci cand a aflat ca interpretez un soricel caruia ii poti spune c? este oricum numai dragut nu, si asta pentru ca face numai traznai. Sunt un soarece de distrugere in masa. Cum Mr. Feng scapa basma curata din toate situatiile, pot spune ca ma regasesc in personaj.”, a concluzionat artistul.

Aflata pentru prima data in interpretarea unui personaj principal in versiunea in limba romana a unei animatii, Adelina Pestritu ii imprumuta vocea adorabilei veverite Andie, din comedia ,,Nut Job 2: Goana dupa alune” si va putea fi admirata în cinematografele din toata tara, din 25 august, odata cu premiera filmului pe marile ecrane.
Despre cea de-a doua experienta de dublaj, dupa rolul secundar interpretat in ,,Blinky Bill: Koala cel poznas”, Adelina Pestritu a declarat: ,,Cand am primit propunerea de a reveni in studio pentru un nou desen animat intitulat ,,Nut Job 2: Goana dupa alune” am fost extrem de incantata, mai ales ca iubesc personajele din desenele animate si am avut ocazia sa retraiesc parte din copilaria mea. Personajul Andie m-a cucerit iremediabil si am stiut din start ca ma potrivesc cu acest rol. Experienta de a fi in studio m-a facut sa-mi doresc si mai mult sa-mi dezvolt latura actoriceasca si poate in viitor sa dezvolt o cariera in acest sens. Sper sa placa tuturor personajul pe care il interpretez. ”

In noua aventura animata, ,,Nut Job 2: Goana dupa alune”, nazdravana veverita Surly si simpaticul sau prieten, soricelul Buddy, se intorc pe marile ecrane cu o noua aventura prin oras, in cautare de alune si peripetii de toate felurile.

See Also

Linistea vietuitoarelor din Liberty Park este acum amenintata de planurile expansioniste ale primarului care vrea sa inlocuiasca coltul de natura din centrul orasului cu un parc de distractii zgomotos. Pentru a-si salva caminul, Surly si prietenii lui trebuie sa ia rapid masuri.

O animatie distribuita de Vertical Entertainment, „Goana dupa alune 2” invadeaza cinematografele din tara, in premiera din 25 august.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top