Acum citește
„Creditul” – o comedie spumoasa despre situatii limita de viata | Festivalul „Zile si Nopti de Teatru la Braila”

„Creditul” – o comedie spumoasa despre situatii limita de viata | Festivalul „Zile si Nopti de Teatru la Braila”

Prima zi a festivalului „Zile si Nopti de Teatru la Braila” se va incheia duminica, 17 septembrie, cu piesa „Creditul”, care se va juca incepand cu ora 21.00, la Sala Studio.

Una dintre cele mai misto legi ale sociologiei este Teorema lui Thomas. Se gaseste in multe formulari, cea mai banala fiind: Un fapt neadevarat devine adevarat prin consecintele sale. Daca stati un pic sa va ganditi, cu siguranta ati vazut aplicata aceasta lege sociala in viata de zi cu zi.

In cazul spectacolului Creditul ne aflam in domeniul bancar. Un cetatean se duce din banca in banca, in speranta ca macar o banca ii va acorda credit. Nu este solvabil, nu poate aduce documente doveditoare, insa el are nevoie de bani. Suma nu e mare, insa nevoia este urgenta. Asa ca, la una dintre vizite, decide sa incerce o metoda alternativa. Merge la directorul bancii si-i spune clar si precis ca urmeaza s-o seduca pe nevasta acestuia. Directorul se simte jignit, il da afara, dar … Eh, ce urmeaza dupa acest „dar” veti descoperi voi, insa….. o chestie neadevarata devine adevarata prin consecintele sale.

Multa psihologie, sociologie, foarte putina economie, dar si foarte mult umor.

Vezi și

Legat de protagonisti, 2 actori foarte cunoscuti, si un regizor extrem de cunoscut mai ales de pe micile si marile ecrane. Serban Pavlu si Razvan Vasilescu sunt tipul de actori care se descurca la fel de bine pe platou si pe scena, iar Mihai Constantin, regizorul, a devenit cunoscut din seria Liceenii (cu ale sale continuari). Trei oameni celebri, talentati si valorosi au facut un spectacol pe care trebuie sa-l vedeti, luni, de la ora 21.00, la Teatrul ‘Maria Filotti’ Braila.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus