Now Reading
It’s “Sex O’Clock”! Noul single Rengle disponibil acum

It’s “Sex O’Clock”! Noul single Rengle disponibil acum

Dupa ce zilele trecute au aparut pe internet imagini cu Rengle si celebrul actor Oul impreuna pe platoul de filmari, artistul a confirmat ca acestia au colaborat pentru cea mai noua lansare – “Sex O’Clock”.

De mult mi-am dorit sa lucrez cu Oul. Inca de la inceput am stiut ca el este personajul perfect si potrivit pentru aceasta piesa. Faptul ca Oul are curajul sa isi traiasca liber sexualitatea m-a inspirat sa scriu acest cantec” – Rengle

La 2 ani de la lansarea proiectului muzical Rengle cu un super show la Untold, artistul se poate lauda deja cu 3 single-uri, in timp ce show-ul sau – Rengle Pill – a ajuns in tari precum Mexic, SUA, Japonia sau China. “Sex O’Clock”, cea mai recenta lansare a artistului, este una dintre piesele de baza cu care acesta a facut furori in timpul concertelor.

Videoclipul este inspirat din viata tumultoasa a celebrului actor, Oul, acesta acceptand sa fie urmarit de echipa de filmare pe parcursul a 2 zile.

Ma bucura foarte mult ca viata mea inspira artisti precum Rengle. De la primul play am simtit ca piesa este despre mine.” – Oul

See Also

Rengle a devenit cunoscut ca directorul artistic din spatele coregrafiilor unor artisti precum INNA, Alexandra Stan si Alex Velea, acesta facand totodata parte din echipa artistica a MTV EMA in anul 2015.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top