Now Reading
Andreea Antonescu lanseaza noul single, “Cand vine noaptea”

Andreea Antonescu lanseaza noul single, “Cand vine noaptea”

Dupa o vara incarcata de aparitii TV si concerte in care a revenit si in atentia industriei musicale cu ajutorul piesei “Amanta fidela” (feat. Chriss JustUs), Andreea lanseaza astazi noul sau single – “Cand vine noaptea”.
Am avut de la prima auditie o conexiune speciala cu piesa si pur si simplu nu-mi mai iese din cap. Faptul ca am contribuit si eu in procesul de creatie m-a facut sa fiu si mai apropiata de melodie. Titlul de lucru al piesei a generat controverse inainte de lansarea oficiala, drept pentru care am luat hotararea de a-l schimba in chiar inainte de premiera videoclipului. A fost o decizie simpla, pana la urma e doar un titlu de piesa si nimic mai mult, cele doua melodii care aveau nume asemanatoare neavand absolut nimic in comun una cu cealalta. Prefer sa evit a ma implica in asa-zise create in jurul unui cuvant comun din limba romana” – Andreea
Piesa a luat nastere in studioul Pink Elephant de la Transfagarasan International Music Camp (TIMC), ce a avut loc la Valea cu Pesti in luna martie, fiind scrisa de Andreea alaturi de Karo, Robert Toma, Radu Baisan si Alama.
Am avut o vara plina de concerte, am relansat site-ul oficial sub forma de blog unde povestesc cum imi aleg tinutele, dar am si lucrat mult peste vara in studio si voi lansa mai multe piese in lunile urmatoare.” –Andreea
Videoclipul piesei “Cand vine noaptea” a fost realizat de echipa NGM, formata din regizorul Bogdan Paun si directorul de imagine Alex Muresan, alaturi de o echipa creativa formata din Nick Barna, Silviu Iuga si Catalin Alionte.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top