Now Reading
Cat Music lanseaza remixul piesei “Yodel It”, semnat de doi dintre cei mai populari DJ din Grecia

Cat Music lanseaza remixul piesei “Yodel It”, semnat de doi dintre cei mai populari DJ din Grecia

Dupa ce au cucerit publicul si au obtinut cea mai buna performanta din ultimii sapte ani la Eurovision, Ilinca si Alex Florea revin cu remixul piesei “Yodel it!”, produs de DJ Pantelis si DJ Pete.

Imi era dor de «Yodel It». DJ Pantelis si DJ Pete au facut o treaba foarte buna cu remixul, au facut piesa sa sune diferit, dar la fel de bine. Pur si simplu m-am trezit dansand pe remixul lor zilele trecute”, declara Ilinca.

Septembrie aduce remix-ul piesei #YodelIt, piesa reinterpretata intr-o varianta noua, surprinzatoare, pe care sunt nerabdator sa o ascultati”, adauga Alex Florea.

Dupa performantele obtinute la Eurovision, Ilinca a lansat „Amici”, primul single din cariera solo. In videoclipul regizat de Roman Burlaca, Ilinca si Alex Florea joaca rolul a doi indragostiti care trec prin diferite stari, de la emotie, la ras, la plans, si care decid intr-un final sa aleaga ce e mai bine pentru fiecare.

See Also

Vara aceasta, tanara artista a sustinut examenul de bacalaureat si a invatat pentru admiterea la facultate. Cu toate acestea, Ilinca nu a neglijat calatoriile si a fost invitata sa cante la Gay Pride in Amsterdam.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top